To je to što me zanima!

Suspendirali NK Zagreb: Prijeti im i izbacivanje u najniži rang

Zagreb je Ivanu Krstanoviću dužan oko 600.000 eura od transfera u Dinamo. Vrhovni sud presudio je u Ivanovu korist, a Disciplinska komisija suspendirala je Zagreb
Vidi originalni članak

Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza suspendirala je Nogometni klub Zagreb. Klub iz Kranjčevićeve ne smije igrati u Prvoj HNL dok ne isplati dug Ivanu Krstanoviću.

Zagreb je svom bivšem napadaču dužan oko 600.000 eura od transfera u Dinamo iz 2011. godine. U ugovoru sa Zagrebom Krstanoviću je stajalo kako mu klub mora isplatiti 40% od budućeg transfera, no to do danas nije učinjeno.

Krstanović je svoj bivši klub tužio Arbitražnom sudu HNS-a, proces je trajao više od tri godine, vukao se čak i po civilnim sudovima da bi došao čak do Vrhovnog suda. A tamo je odlučeno, kao i na svim prijašnjima, da Zagreb mora isplatiti Krstanovića.

Zagreb na odluku više nema pravo žalbe, a posljedično tome reagirala je i Disciplinska komisija HNS-a čiji je predsjednik Saša Pavličić. Ne odigra li Zagreb dvije utakmice u HNL-u bit će izbačen u najniži rang natjecanja.

Zagreb bi u 12. kolu Prve HNL trebao igrati protiv Lokomotive 19. listopada u 15 sati. Do tada ima priliku platiti dug sadašnjem igraču Rijeke.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • GARFILD 08.10.2014.

    Ak nisu Hajduka već 48 puta izbacili iz lige, neće ni Zagreb

  • punisher_3 08.10.2014.

    sad kad odleti u prvu zupanijsku haha kao rangers , ali ipak je to samo SF , ovo je HNL :D

  • jure23 08.10.2014.

    koje licimerje, prije par godina su Hajdugu odgađali suspenziju iz kola u kolo zbog duga i evo ga još u prvoj ligi a gdje su varteks ili Šibenik, kako se netko može takmičiti ako mu je dug preko 127 000 000 kn dug ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare