To je to što me zanima!

Zbog napada na trenera Ivane Habazin dobio godinu zatvora

U listopadu je uoči borbe Ivane Habazin i Claresse Shields prišao treneru hrvatske boksačice s leđa i udario u glavu te srušio na tlo. Bashir je zadobio teške ozljede glave, a Mack je za to strogo kažnjen
Vidi originalni članak

Brat svjetske prvakinje Claresse Shields Artis Mack osuđen je na godinu dana zatvora zbog napad na Bashira Alija, trenera Ivane Habazin.

ŠOK ZA NAŠU BORKINJU Habazin u suzama, pretukli su joj trenera! 'Mora na operaciju'

Uoči borbe Shields i Habazin za naslov svjetske prvakinje u listopadu prišao je Jamesu Aliju Bashiru s leđa i snažno ga udario u glavu i srušio na tlo. Bashir je zadobio teške ozljede glave, zbog čega je morao na nekoliko operacija, a još se nije potpuno oporavio.

KUKAVIČKO PREMLAĆIVANJE Priveli su napadača na trenera Ivane Habazin, čeka suđenje...

Hrvatica zbog toga nije htjela odraditi meč, a on je odgođen za siječanj. Shields je naposljetku slavila i obranila WBO i WBC naslov prvaka jednoglasnom odlukom sudaca.

HRVATSKA HEROINA Ivana Habazin velika u porazu: 'Nitko ne udara jače od života'

Mack nije dobio maksimalnu kaznu za ovaj tip slučaja, a u kaznu mu je i uračunato 158 dana koje je 'odležao' prije nego je uopće kažnjen, tako da ga čeka oko sedam mjeseci zatvora. 

Mack je i ranije imao problema sa zakonom, a u vrijeme napada bio je na uvjetnoj kazni. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • run_gun34 16.03.2020.

    Bome ga je otresao kao stolnjak poslije rucka

  • barba1 15.03.2020.

    Da,premalo, možda je bio sudac hrvatskog porjekla.

  • 15.03.2020.

    Neka neka, baš mi je drago, hoćeš imati muda i pokazivat se, ispast frajer kak bi se reklo, e sad bajo tuširaj se po zatvorima i pazi da ti sapun ne ispadne!

Komentiraj...
Vidi sve komentare