Sport

Komentari 44

Ivana Habazin velika u porazu: 'Nitko ne udara jače od života'

Ivana Habazin velika u porazu: 'Nitko ne udara jače od života'

Dopustite da vam kažem nešto što već znate. Svijet nisu samo sunce i duge. To je vrlo opako i ružno mjesto, neovisno o tome koliko ste čvrsti, srušit će vas na koljena, napisala je Habazin

Hrvatska heroina Ivana Habazin nije uspjela pobijediti Claressu Shields u najvećem meču karijere. Amerikanka je, bez obzira na sve što se izdogađalo ranije, pokazala da je trenutno kvalitetnija suparnica i bez kontroverzi u ringu došla do 10. pobjede u karijeri.

Habazin je ovog puta ostala kratkih rukava i izgubila je jednoglasnom sudačkom odlukom. I premda je Shields otrovan jezik pokazala i nakon meča, Habazin je ostala velika u porazu.

- Dopustite da vam kažem nešto što već znate. Svijet nisu samo sunce i duge. To je vrlo opako i ružno mjesto, neovisno o tome koliko ste čvrsti, srušit će vas na koljena i držati tako koliko mu dopustite. Ti, ja, nitko ne udara jako kao život. Ne radi se o tome koliko snažno udarate, nego koliko snažnih udaraca možete podnijeti i nastaviti ići naprijed. Tako se pobjeđuje - napisala je Habazin na Instagramu.

Najbolja hrvatska boksačica najavila je povratak i nema sumnje kako će u skorijoj budućnosti ponovno napasti jedan od svjetskih pojasa. Ako ne i ponovno više njih.

Najčitaniji članci