To je to što me zanima!

Zdravko ekskluzivno: E, sad je dosta! Ovo je hajka na Dinamo

Nevjerojatna je količina mržnje, zlobe i zločestoće koja se iz svih pravaca emitira prema Dinamu. To je višegodišnji teror i ja im zbog toga nevoljka srca poručujem: 'Nećete razbojnici', kaže Zdravko Mamić
Vidi originalni članak

Pokušavali smo nekoliko puta posljednjih mjeseci, ali odgovor Zdravka Mamića uvijek je bio isti: 'Ne želim ništa komentirati'. Nije Dinamov savjetnik htio otvarati nove frontove. Dapače, prije dva mjeseca sve je šokirao porukom da on nema problema s tim da Rijeka bude prvak ove sezone. Poručio je da mu se svi u klubu i izvan njega čude, ali da on svejedno tako razmišlja. Bio je Mamić miran sve do trenutka kada smo ga nazvali i pitali ga da kratko prokomentira činjenicu da će El Soudani odlukom disciplinskog suca 1. HNL propustiti derbi s Hajdukom. Tada se bivši izvršni predsjednik Dinama otvorio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Iako već duži period izbjegavam istupanje putem medija, sad moram reći da se protiv Dinama vodi višegodišnja hajka. Kad god pomislim da nema gore, dogodi se nešto još gore - rekao nam je Zdravko Mamić i u dahu nastavio:

- Nevjerojatna je količina mržnje, zlobe i zločestoće koja se iz svih raspoloživih pravaca emitira prema Dinamu. To je višegodišnji teror i ja im zbog toga nevoljka srca poručujem: 'Nećete razbojnici'.

Tu je savjetnik hrvatskog prvaka zastao...

- Ovo se ne odnosi samo na situaciju sa Soudanijem. Već na sve što se Dinamu radi posljednjih godina - završio je Zdravko Mamić.

Prije šest i pol godina je Igoru Štimcu na famoznoj skupštini HNS-a poručio 'Nećeš razbojniče'. Pokojni Vlatko Marković na kraju je ostao predsjednik HNS-a. Sad je Mamić ponovno odlučio iskoristiti tu svoju čuvenu rečenicu. Porukom 'Nećete razbojnici', očito se obraća svim onima koji žele da naslov prvaka ove sezone osvoji Rijeka. Puno je onih koji žele vidjeti kraj Dinamove dominacije u HNL-u, ali Zdravko poručuje kako to u svibnju ove godine neće dočekati.

Jasno je da u Maksimiru uoči derbija kreće potpuna mobilizacija. Mogao bi Mamić igračima održati i govor. Hajduk i bez Soudanija mora pasti, a u Rijeci ionako Zdravkove riječi prije dva mjeseca nisu ozbiljno shvatili. Znali su da je to klasična “pila naopako“. Sad su samo dobili potvrdu. Čeka nas doista ludih mjesec dana u HNL-u.

Idi na 24sata

Komentari 314

  • ZdravkoMamicKING 21.04.2017.

    sve sto je dobro u Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji je dijelo Zdravka Mamica. Zdravko odstupi i neka sve prezmu lopovcine kojima je krivo sto nemogu dobiti nista od tvojih basnoslovni transfera! Pa neka oni prodaju igrace u vrhunske klubove ako mogu, a nemogu! Da Hrvatska nogometna reprezentacija dozivi krah kojemu cu se jako radovati samo zbog olosa koji sve rade da se dokopaju vlasti u Hrvatskom sportu a prodali bi mamu svoju za 2 kune!

  • hrza 21.04.2017.

    Maminjo care stani na kraj ovoj mafiji.

  • TamnaZvijezda 21.04.2017.

    Da li je uopće netko sumnjao tko je i dalje "gazda", Hrvatskog nogometa? Mamić je "podoban", i dok je takav, može raditi što hoće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare