To je to što me zanima!

Ždrijeb ga nije volio: Dinamo je i u EL dobio najtežeg protivnika!

Ako Dinamo ispadne od AEK-a, seli u play-off Europske lige, a ni tamo mu dužnosnici Uefe nisu bili sretne ruke. Ždrijeb ga je spojio s poraženim iz dvoboja Sparte Prag i Kopenhagena
Vidi originalni članak

Astana, AEK i Royal Antwerp bili su najteži protivnici koje je Dinamo mogao izvući u pretkolima Lige prvaka, a kuglice su htjele da baš njih 'modri' izvuku. Ždrijeb se ove sezone posebno zamjerio hrvatskom prvaku pa mu je tako napakostio i u slučaju da put nastavi u Europskoj ligi. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo će u utorak u Ateni igrati prvu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka protiv AEK-a, a dok su bili na putu za grčku metropolu,  doznali su da će u slučaju prolaska u play-off igrati protiv belgijskog prvaka Antwerpa. Najbolje rangiranog nenositelja i najtežeg mogućeg protivnika kojeg su mogli izvući, baš kao što je to bio AEK u trećem pretkolu, ali i Astana u drugom.

Ako Dinamo ispadne od AEK-a, seli u play-off Europske lige, a ni tamo mu dužnosnici Uefe nisu bili sretne ruke. Ždrijeb ga je spojio s poraženim iz dvoboja Sparte Prag i Kopenhagena. Naravno, opet najtežim mogućim protivnicima koje su mogli izvući.

Dinamo ima jako težak put do skupine Lige prvaka, ždrijeb mu se ove sezone nije naklonio, ali bez obzira na sve, hrvatski prvak je sjajnim izdanjima posljednjih godina izgradio imidž ozbiljnog europskog kluba kojemu je grupna faza europskog natjecanja postala standard i njegovi protivnici bi se trebali njega bojati. Napravio je rezultate u Europi kakve ostali klubovi iz kvalifikacija mogu samo sanjati. Igor Bišćan na raspolaganju ima momčad s kojom može ući u grupu Lige prvaka, a to se i očekuje od njega ove sezone.

Dinamo je već osigurao grupnu fazu Konferencijsku lige, natjecanje u kojem bi možda mogao otići i najdalje, no jasno je, čelnike zanimaju samo najviši ciljevi, a to je najjelitnije klupsko natjecanje koje donosi ozbiljnu lovu i europske velikane. 

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • TimbTomb 08.08.2023.

    Izbaciti tog nesposobnog Biscana i Somics. Nema srece sa njima a i naslov je otisao u PM

  • VilaVelebita2001 07.08.2023.

    Kad prodas ponajbolje igrace, svi su ti protivnici preteski! Prekupci i sverceri u HR to ne razumiju. Najvaznije im je strpati masnu proviziju u dzep!

  • Palmanova 07.08.2023.

    protivnici su atraktvini i s navijackog aspekta,Kopenhagen i Antwerp se znaju pohrvati.da bar prodjemo AEK pa idem odma uzeti kartu za Bosuil sad.mozda bude i tucnjava s dancima,a ovi iz Antwerpa ce vjerojatno traziti obracun s BBB ako  do te tekme dodje.  imaju zloglasnu navijacku skupinu.Tako da ce se BBB morati dobro spremit.inace su Antwerpenovi u bratskim odnosima s navijacima nizozemskog Willem II Tilburg

Komentiraj...
Vidi sve komentare