To je to što me zanima!

Želite gledati Hrvatsku? Prodaja ulaznica kreće u srijedu u 10 sati

Zbog posebnih epidemioloških mjera na tribinama, jedna osoba može kupiti isključivo dvije (2) ulaznice, ni manje, niti više. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugom navijaču za kojeg kupuje
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija igra dvije uzastopne utakmice Lige nacija, obje na stadionu Maksimir u Zagrebu, protiv Švedske 11. listopada u 18, a protiv Francuske 14. listopada u 20.45 sati.

POGLEDAJTE VIDEO: Reprezentacija se okupila

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prodaja ulaznica za obje utakmice organizirana je isključivo putem interneta i to po sljedećim cijenama:

Tribina zapad sredina dolje: 250 kn, tribina zapad dolje: 150 kn, tribina zapad gore: 100 kn, tribina sjever dolje: 60 kn, tribina sjever gore: 60 kn

Zbog posebnih epidemioloških mjera na tribinama, jedna osoba može kupiti isključivo dvije (2) ulaznice, ni manje, niti više. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugom navijaču za kojeg kupuje ulaznice pri čemu drugi navijač ne mora nužno biti državljanin Republike Hrvatske - objavili su iz HNS-a.

POGLEDAJTE VIDEO Huligani u Županji tukli se i na kolodvoru: Užas, pa tu je blizu škola, djeca hodaju tim putem

Rok za kupnju ulaznica putem Interneta je:

11. listopada 2020. do 12:00 sati za utakmicu protiv Švedske, odnosno 14. listopada 2020. do 12:00 sati za utakmicu protiv Francuske ili do rasprodaje ulaznica.

Podsjetnika radi, UEFA je u svojim natjecanjima dopustila povratak gledatelja do 30 posto kapaciteta stadiona, koji je u slučaju Maksimira smanjen zatvaranjem istočne i južne tribine koje su oštećene u potresu, a sve ostale obveze navijača prenosimo u cijelosti:

OBVEZE NOSITELJA ULAZNICE

Zbog trenutačne pandemije koronavirusa, opći uvjeti za prodaju ulaznica sadržavaju i sljedeće obveze nositelja ulaznica:

1. Nositelji ulaznica ne smiju dolaziti na stadion i moraju kontaktirati nadležne lokalne zdravstvene ustanove ako imaju bilo koji od simptoma bolesti COVID-19.

2. Nositelji ulaznica ne smiju doći na stadion u razdoblju od 10 dana od pozitivnog testa na SARS-CoV-2, kao ni ako su u posljednjih 14 dana bili u bliskom kontaktu s nekim tko je imao pozitivan test na SARS-CoV-2.

3. Nositelji ulaznica moraju potvrditi da su svjesni i obaviješteni o svim rizicima povezanim s trenutačnom pandemijom.

4. Nositelji ulaznica moraju obavijestiti zdravstvene ustanove te organizatore utakmice ako unutar 48 sati nakon utakmice dobiju pozitivan nalaz testiranja na SARS-CoV-2.

5. Nositelji ulaznica moraju preuzeti obvezu poštivanja svih stadionskih pravila, uključujući:

- Gledatelji su obvezni nositi zaštitnu masku za lice koja prekriva njihova usta i nos cijelo vrijeme dok se kreću u krugu stadiona (dok čekaju u redu za ulaz na stadion ili u redu za posluživanje hrane i pića ili u redu za WC, dok ulaze na stadion, dok se kreću po tribinama do svoga mjesta i prilikom bilo kakvog drugog kretanja po stadionu). Nakratko će skinuti masku tijekom sigurnosne provjere na ulazu, a kad sjednu na svoje mjesto trebaju skinuti masku s lica.

- Održavanje fizičke udaljenosti, uključujući udaljenost od drugih gledatelja i radnika na stadionu, osim ako ih drugačije obavijesti nadležna osoblje na stadionu ili ako su primijenjene fizičke pregrade (npr. pregrade od pleksiglasa).

- Korištenje sjedala koje im je dodijeljeno, čime se osigurava fizička udaljenost između svih sjedala za koja su ulaznice izdane.

- Nekorištenje ijednog drugog sjedala osim onoga koje im je dodijeljeno njihovom ulaznicom.

Gledateljima koji odbiju poštivati ove odredbe neće biti dopušten ulazak na stadion te će u slučaju nepoštivanja navedenih odredbi za vrijeme boravka na stadionu biti ispraćeni sa stadiona.

PONUDA VRIJEDI DO PONOĆI Hajduče, uzmi ili ostavi! Dinamo hoće Jaira, ponudio 2,7 mil. €

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 5FDP 07.10.2020.

    "dvije (2) ulaznice" - pa jeste li morali baš staviti i broj ? Smatrate nas nepismenima ? Ili stavite "dvije" ili "2".

  • ToniMontana 07.10.2020.

    Sramota da 2. reprezentacija svijeta igra na najlosijem stadionu u Europi...

  • San Lorenzo 06.10.2020.

    Gol razlika u sljedeće dvi utakmice 0:16. Srića pa su naši momci na to navikli u posljednje vrime pa će lakše preboljeti novo sramoćenje

Komentiraj...
Vidi sve komentare