To je to što me zanima!

'Zmija' Payet baš je čudak: Evo kako se ponašao prema Biliću...

Payet već dulje vrijeme nije s nikim razgovarao, a za vrijeme zajedničkih obroka otišao bi sam sjediti u kutu. Prije je bio pričljiv i društven, rekao je suvlasnik West Hama David Sullivan
Vidi originalni članak

Od idola do osobe s kojom navijači slave rastanak. Eto, baš to je uspjelo Dimitriju Payetu u West Hamu u nešto manje od dvije pune godine.

Poslije prethodne sezone sreće u kojoj je važio za ponajboljeg ofenzivca u Europi u globalu, potonuo je do neprepoznatljivosti te stigao pokazati i svoj 'zmijski' karakter. Za navijače 'čekićara' on je prava zmija otrovnica.

Toliko je zastranio ponašanjem da mjesecima u svlačionici nije uopće pričao. 

- Payet već dulje vrijeme nije s nikim razgovarao, a za vrijeme zajedničkih obroka otišao bi sam sjediti u kutu. Prije je bio pričljiv i društven. Sa svima bi stao i porazgovarao, a onda se odjednom potpuno izolirao. Ne znam je li to bila nekakva njegova taktika, ili se nešto drastično promijenilo u glavi, ali u konačnici cijela momčad ga više nije željela i vjerujem kako je njegov odlazak ponovno zbližio momke u svlačionici - rekao je suvlasnik West Hama David Sullivan.

Ponašao se poput pravog čudaka smišljajući taktike kako pobjeći iz Londona.

- Gledajte, mogli smo ga potjerati u rezervnu momčad da tamo sjedi šest mjeseci i to sve skupa platiti dva ili tri milijuna funti u plaćama. Iskreno, razmišljali smo i o toj opciji jer ono što je Marseille prvotno nudio nije bilo dovoljno. Međutim, nakon tvrdog pregovaranja s jedne i druge strane, pristali smo na 25 milijuna funti. Mislim da Payet vrijedi i više na tržištu, ali s obzirom da se odrekao svojih plaća za siječanj, gdje smo uštedjeli oko pola milijuna funti, pristali smo na konačan transfer, iako on nije bio idealan - kazao je Sullivan.

Payet je jučer i službeno transferiran u francuski Marseille za 25 milijuna funti, a svlačionica Slavena Bilića oslobodila se teškog utega koji je itekako 'gadio' odnose u svlačionici.

Sigurno da Slaven Bilić nije zaslužio takav tretman od igrača kojeg je prvo etabilirao u zvjezdani status, a zatim javno iskazivao ogromnu ljubav i poštovanje prema njemu.

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • mr.miyagi 31.01.2017.

    cigo

  • 31.01.2017.

    "Payet već dulje vrijeme nije s nikim razgovarao" - dragi novinari koji primate novac da obavljate taj posao, daj naučite barem osnove. Nije "s nikim" nego "ni s kim".

  • strmi007 31.01.2017.

    Dinamoooooooooooooooooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare