Obavijesti

Sport

Komentari 21

'Zmija' Payet baš je čudak: Evo kako se ponašao prema Biliću...

'Zmija' Payet baš je čudak: Evo kako se ponašao prema Biliću...
3

Payet već dulje vrijeme nije s nikim razgovarao, a za vrijeme zajedničkih obroka otišao bi sam sjediti u kutu. Prije je bio pričljiv i društven, rekao je suvlasnik West Hama David Sullivan

VIDEO

Od idola do osobe s kojom navijači slave rastanak. Eto, baš to je uspjelo Dimitriju Payetu u West Hamu u nešto manje od dvije pune godine.

Poslije prethodne sezone sreće u kojoj je važio za ponajboljeg ofenzivca u Europi u globalu, potonuo je do neprepoznatljivosti te stigao pokazati i svoj 'zmijski' karakter. Za navijače 'čekićara' on je prava zmija otrovnica.

Toliko je zastranio ponašanjem da mjesecima u svlačionici nije uopće pričao. 

- Payet već dulje vrijeme nije s nikim razgovarao, a za vrijeme zajedničkih obroka otišao bi sam sjediti u kutu. Prije je bio pričljiv i društven. Sa svima bi stao i porazgovarao, a onda se odjednom potpuno izolirao. Ne znam je li to bila nekakva njegova taktika, ili se nešto drastično promijenilo u glavi, ali u konačnici cijela momčad ga više nije željela i vjerujem kako je njegov odlazak ponovno zbližio momke u svlačionici - rekao je suvlasnik West Hama David Sullivan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ponašao se poput pravog čudaka smišljajući taktike kako pobjeći iz Londona.

- Gledajte, mogli smo ga potjerati u rezervnu momčad da tamo sjedi šest mjeseci i to sve skupa platiti dva ili tri milijuna funti u plaćama. Iskreno, razmišljali smo i o toj opciji jer ono što je Marseille prvotno nudio nije bilo dovoljno. Međutim, nakon tvrdog pregovaranja s jedne i druge strane, pristali smo na 25 milijuna funti. Mislim da Payet vrijedi i više na tržištu, ali s obzirom da se odrekao svojih plaća za siječanj, gdje smo uštedjeli oko pola milijuna funti, pristali smo na konačan transfer, iako on nije bio idealan - kazao je Sullivan.

Payet je jučer i službeno transferiran u francuski Marseille za 25 milijuna funti, a svlačionica Slavena Bilića oslobodila se teškog utega koji je itekako 'gadio' odnose u svlačionici.

Sigurno da Slaven Bilić nije zaslužio takav tretman od igrača kojeg je prvo etabilirao u zvjezdani status, a zatim javno iskazivao ogromnu ljubav i poštovanje prema njemu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti
NEUNIŠTIV JE

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti

Modrić je odigrao svih 90 minuta u pobjedi Real Madrida nad Barcelonom (3-2) i opet bio ključan čovjek svoje momčadi...
VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...
KAO BRZI VLAK

VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...

Već mjesecima se diskutira o tome hoće li hrvatski maestro ostati u Real Madridu i sljedeću sezonu. Nema više ključnu ulogu kao nekada, većinom ulazi s klupe, ali u svakoj minuti pokaže koliko vrijedi