Obavijesti

Sport

Komentari 16

Zmija ih za srce ugrizla: West Ham slavi odlazak 'otrovnice'

Zmija ih za srce ugrizla: West Ham slavi odlazak 'otrovnice'
1

Od apsolutnog idola navijača pa i samog menadžera Bilića, postao je 'persona non grata', netko kog navijači 'čekićara' ne žele više vidjeti u svom dresu ni pod koju cijenu. Otud i nadimak - zmija otrovnica

VIDEO

Dimitri Payet postao je i službeno igrač Marseillea. Kako tvrdi, vratio se u klub koji mu je drag i jer je tu prepoznao odličan projekt u budućnosti. Dimitri je u ljeto 2015. stigao u redove Hammersa te u prvoj sezoni pod vodstvom Slavena Bilića postao jedan od najboljih igrača engleskog Premiershipa.

Ove je sezone trebao napraviti iskorak, zajedno s klubom, međutim, sve je pošlo po zlu. Umoran od Eura, nemotiviran zbog lošijih igara kluba koji je daleko od borbe za visoke pozicije što je bila primarna ambicija kluba uoči sezone, odlučio je pod svaku cijenu ove zime napustiti kišni London.

Od apsolutnog idola navijača pa i samog menadžera Bilića, postao je 'persona non grata', netko kog navijači 'čekićari' ne žele više vidjeti u svom dresu ni pod koju cijenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pobjegao je nazad u Marseille koji ulaskom stranog kapitala planira ugroziti dominaciju PSG-a, a njegov odlazak posebno slave navijači West Hama koji ga zovu - zmija otrovnica.

Dimitri Payet undergoing his medical at Marseille. 🐍

Posted by BenchWarmers on Sunday, January 29, 2017

Podsjećamo, Payetu ovo nije prvi put da je 'isforsirao' transfer iz kluba. Nije ni drugi, a ni treći. Payet ima povijest prisiljavanja klubova u kojima igra da ga prodaju ukoliko on to želi. Povijest se ponavlja...

  • 2007. godine Nantes je ispao u drugu ligu, a 20-godišnji Payet odmah je zatražio transfer. "Ligue 2 ne pripada mojoj logici napretka. Odlučio sam da odlazim", rekao je tada Payet i u roku nekoliko dana otišao je u St. Etienne za 4 milijuna eura.
  • 2011. godine za njega je interes pokazao PSG. Payet je St. Etienneu rekao da želi otići i da ga puste, a kada su čelnici odbili nije se pojavio na treningu. Dobio je kaznu i poslan je u rezervnu momčad, a već naredno ljeto prodan je u Lille.
  • 2015. godine, nakon angažmana u Lilleu, Payet je potpisao za Marseille. Tamo je imao status božanstva, a šokirao je čelnike kada je došlo vrijeme za razgovor o novom ugovoru. Naime, njegov agent Mark McKay čelnicima kluba objasnio je da je sve dogovoreno s West Hamom - klubu iza leđa - i da Payet odlazi. Svi znamo kako je to na kraju ispalo.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića