To je to što me zanima!

Žužul: 'Sve pozitivno u klubu eruptiralo protiv Černomorca'

Predsjednik Splita Slaven Žužul nakon utakmice protiv Černomorca (2-0) odavao je dojam mirnog, ali zadovoljnog čovjeka. Kako i ne bi, na pragu je najvećeg uspjeha
Vidi originalni članak

Slaven Žužul zasigurno je bio među najsretnijim ljudima nakon sinoćnje sjajne europredstave Splita na Parku mladeži protiv Černomorca iz Odese. Predsjednik crvenih uživao je u pobjedi 2-0 u kojoj je otkriće bio mladi veznjak Marko Rog koji se tek nedavno priključio momčadi iz trećeligaša Varaždina. Sve nas je zanimalo kako ga je pronašao...

- Lijepo... Polagano, šutnjom i radom. Sad ste svi uživali u njemu i vidjet ćete da će publika samo zbog njega dolaziti na naše utakmice u budućnosti - rekao je prvi čovjek kluba iz Ulice Hrvatske mornarice 10.

- Najduži put počinje prvim korakom, tako i naš put u Europu kreće ovom utakmicom. Gledali smo prekrasnu utakmicu u kojoj se Split predstavio na fantastičan način. Sve ono pozitivno što se događa u klubu ispoljilo se u ovoj utakmici, eruptiralo je veliko zajedništvo. Sretan sam, ali vjerujem da je sretan cijeli grad i nadam se da će se ponoviti još ovakvih utakmica - istaknuo je.

Splitovci se nalaze u seriji od sedam utakmica bez poraza. Ona će završiti jednog dana, "ali bitnije je da se vidi kako momci žive ovaj klub, ovaj ritam i ove europske utakmice", dodaje Žužul.

- Kada su izlazili na teren, rekao sam im da moraju pokazati ljudski i igrački karakter, ljubav prema klubu i zajedništvo. Ako to pokažu, dobijamo utakmicu kao od šale. Od prve do zadnje minute tako je i bilo.

Ustvrdio je kako je splitskih 90 minuta tek "prvo poluvrijeme, a gore ih čeka veliki posao". Tajni sastojak za uspjeh nogometaša Splita Žužul možda vidi, ali ga ne želi iznositi.

- Jedna grupa momaka iz omladinske škole spojila se s igračima koji su već duže u prvoj momčadi. Dogodila se jedna kemija i nema toga što je njima teško napraviti - kazao je Žužul pa za kraj poručio da je pobjeda nad Černomorcem zasigurno najveća pobjeda.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • bbbdado 01.08.2014.

    U uzvratu će se morat dobro potrudit , sretno

  • MladenValentić 01.08.2014.

    Split je jučer odigrao disciplinirano i taktički besprijekorno, i šteta je što to nije okrunio uvjerljivijom pobjedom, jer ih još čeka teški uzvrat, i bilo bi šteta da ne prođu.

  • SharkBay 01.08.2014.

    Čestitke Splitu! Sretno u uzvratu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare