To je to što me zanima!

Zvezdaši paradirali u oklopnom vozilu, slavili su sa šljemovima

Drugu godinu uzastopce Liga prvaka igrat će se na beogradskoj Marakani, što je Crvena zvezda burno proslavila. Feštali su u vojnom oklopnom vozilu s klupskom tablicom, a u svlačionici su bili i trubači
Vidi originalni članak

Osim Dinama, grupnu fazu Lige prvaka u utorak su izborili Olympiacos i Crvena zvezda. Prvak Srbije na krcatoj je Marakani izbacio Young Boys zbog golova u gostima odigravši 1-1 u Beogradu uz 2-2 u Bernu.

Nogometaši Zvezde slavili su veliki uspjeh uz trubače u svlačionici, što je na Instagramu objavio Milan Pavkov (25).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fešta se nastavila paradom ulicama Beograda u oklopnom vozilu s tablicama kluba sa šljemovima i šajkačama na glavama i bakljama u rukama. Sve je pratio i vatromet.

- Zbog ovog sam se vratio. Vjerovao sam u ovo, u momčad, u Zvezdu, zato sad mogu i plakati jer sam vjerovao i Bog nam je dao ovu sreću. Drama? To je Zvezda. Ovako je slađe, zbog ovoga se živi - rekao je australski reprezentativac Miloš Degenek.

Beograđani će u ždrijebu u četvrtak od 18 sati biti u četvrtoj jakosnoj skupini, a Dinamo u trećoj, pa je mogući njihov sudar u skupini.

- Nemoj me pitati tko bi bio u prednosti - rekao nam je Robert Prosinečki, bivši igrač oba kluba.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • Firefox_1 28.08.2019.

    Nije ovo slučajno, ovo je politička poruka zapadu. Navijačke skupine u Srbiji su plaćenička vojska koja je rušila granične prelaze sa Kosovom. Uefa bi trebala reagirati i drastično kazniti Zvezdu, dok ne naprave neko veće s...

  • LOLNeki 28.08.2019.

    Haha baš za dobro se nasmijati. Slave nogometne pobjede sa šljemovima i tenkovima, slave Božiće sa šajkačama i bombama, a kad dođe pravi rat onda svi u civilna odijela i na traktore. I ona zastava Kosova hahahaha, možete vi vikati KOsovo je Srbija koliko hoćete ali to je izgubljena bitka, bez ijednog ispaljenog metka, vjerojatno i bolje jer bi i odandje Srpska nejač bježala na traktorima kada braća Kosovari krenu u akciju lol.

  • kamenjar 28.08.2019.

    Treniraju bezaniju pred Albancima !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare