To je to što me zanima!

Danny Trejo dolazi u SCUM

SCUM, igra koja stoji iza hrvatskog studija Gamepires, uskoro će dobiti ekspanziju u kojoj ćemo igrati kao američki glumac Danny Trejo. SCUM je u prvih pet dana izlaska 2018. ostvario rekordnu prodaju
Vidi originalni članak

Hrvatska survival igra SCUM koja je 2018. osvojila svijet i prodala čak 650.000 kopija u prvih pet dana, još je itekako živa.

Zagrebački Gamepires najavio je da u SCUM dolazi američki glumac Danny Trejo, koji će postati igrivi lik te mu naravno osobno posuditi glas. 

 

 

- U suradnji s EPIK Primeom ponosno vam predstavljamo novi SCUM Danny Trejo DLC, koji će uskoro biti dostupan i uključuje Dannya Trejoa kao igrivog lika s višestrukim opcijama, pomagalima i uređivanjem za svačiji ukus igranja - najavili su na Twitteru tvorci SCUM-a.

ZA SAMO TRI TJEDNA Pao je i milijun: SCUM grabi na vrh naših najpopularnijih igara

- Naša projekcija je bila da će biti ogroman uspjeh ako igra prođe 100.000 kopija, to je bila ta psihološka granica, tako da je ovaj uspjeh van svih očekivanja - rekao je 2018. susonivač Gamepiresa Andrej Levenski kad je SCUM svojedobno zaradio nevjerojatnih 11 milijuna eura.

Na produkciji igre surađivao je i hrvatski studio Croteam. SCUM je dostupan samo na PC-u, a nadamo se da će jednom svjetlo dana ugledati i na konzolama.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • VolbeatDbv 19.05.2022.

    Dobru (i kratku) rolu je odigrao kao Tortuga u Breaking Bad, posebno upečatljiva njegova glava na kornjači

  • zgolofrlja 17.05.2022.

    From Dusk till Down-legenda

  • Bymbo 17.05.2022.

    Pamtim ga najviše po filmu MACHETE, femomenalan film!

Komentiraj...
Vidi sve komentare