To je to što me zanima!

'Facebook ima velik problem s čuvanjem podataka korisnika'

Razmjeri ovog skandala tek se trebaju vidjeti i siguran sam kako će sljedećih dana biti poznato još detalja. Facebook ce uskoro izaći s rezultatima trećeg kvartala 2018...
Vidi originalni članak

Ovaj novi skandal nije mogao doći u gorem trenutku. Baš kada se počela stišavati bura oko Cambridge Analitica skandala, Facebook je još jednom pokazao kako zaista ima veliki problem s čuvanjem podataka svojih korisnika. 

Zuckerberg uporno ponavlja lijepo sročene floskule o odgovornosti koju Facebook ima i mjerama koje implementiraju, ali ovakve stvari pokazuju kako posao oko zaštite svih naših podataka nije niti blizu napravljen kako treba. 

HAKIRALI DRUŠTVENU MREŽU Napad na Facebook: Ugroženi su podaci 50 milijuna korisnika

Razmjeri ovog skandala tek se trebaju vidjeti i siguran sam kako će sljedećih dana biti poznato još detalja. Facebook ce uskoro izaći s rezultatima trećeg kvartala 2018. godine i bit će zanimljivo vidjeti koliko su svi ovi skandali utjecali na poslovanje i rast platforme. 

Ako svemu tome dodamo i odlazak dvojice osnivača Instagrama iz tvrtke i to navodno zbog svađe s Zuckerbergom, možemo reći kako on lagano gubi konce kontrole nad tvrtkom. 

Pred Facebookom je trenutačno jako puno pitanja, a oni ne nude nikakve odgovore i samo nižu skandal za skandalom, kaže Vanja Prahić, voditelj audience engagementa i društvenih mreža 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • komentator18 29.09.2018.

    Gušteraš vanzemaljski

  • vozi Miško 28.09.2018.

    Who gives a fu..?! Samo one koji su dovoljno ble..vi da dijele povjerljive podatke o sebi na fejsu. A oni su tako i tako manjina, većini koja živi virtualni život ovo tako i tako ne predstavlja problem, njihove podatke vidi više ljudi?! To se traži, bejbi.

  • Zastitar hrvatski 28.09.2018.

    Dosta si zaradio sad sve vrati

Komentiraj...
Vidi sve komentare