To je to što me zanima!

Fantastični Red Dead 2 uskoro bi mogli igrati i na računalima?

Jesen je stigla, a s njome se i industrija videoigara budi iz svojeg ljetnog sna, Red dead Redemption 2 bi tako uskoro mogao stići i na PC, čemu se veliki dio gaming zajednice već dugo, dugo nada...
Vidi originalni članak

Red Dead Redemption 2 napokon bi mogao stići na Windows računala nakon što je navodna PC verzija Rockstarovog prošlogodišnjeg hita dobila dobnu klasifikaciju u Australiji.

Osim toga, željno iščekivani The Last of Us: Part 2 dobio je datum izlaska, Mario Kart: World Tour je izašao uz nemale kritike, a Death Stranding je pozlatio i spreman je za ekskluzivan debi na PlayStationu 4 početkom studenog.

Pogledajte 30. Weekly Byte:

To su samo neke od najvećih vijesti iz svijeta videoigara koje smo dobili u zadnjih sedam dana, a puni pregled gaming događanja iz tjedna koji je iza nas pogledajte u 30. epizodi Lvl8.-ovog Weekly Bytea koju možete pogledati iznad.

Ova će jesen tako biti još jedan sjajan period za gaming publiku, a niti zima koja je ispred nas ne djeluje ništa slabije po pitanju novih naslova koji stižu na PC i konzole, ali i mobitele. Sredinom listopada u Zagrebu će se također održati finale prve sezone Esports prvenstva Hrvatske, državnog natjecanja u videoigrama koje promovira odgovoran pristup videoigrama te gaming kao sport, ali i sektor ogromnog ekonomskog potencijala za Lijepu našu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • PCapitalist 01.10.2019.

    Igra je vrhunska, kao da gledate jedan odlican film.E sad sto se tice multiplayera odustao sam nakon 5 minuta igranja.

  • Dr.Gonzo. 01.10.2019.

    Igra je odlicna iako nakon sto se prede prestane biti zanimljiva, steta sto nece izbaciti koji DLc da produze pricu, naprave jos malo igru zanimljivom. Ovako igra ima 40-50 sati igranja, online mode je predosadan. Cudi me sto nije ranije izaslo na PCu pa to je "gold mine" , igra je u 1st person modu rodena za PC .

Komentiraj...
Vidi sve komentare