To je to što me zanima!

Fortnite groznica: Battle royale mod doći će i u Civilization VI

Apsolutna pomama za battle royale igrama ne jenjava. Studio Firaxis planira spojiti battle royale koncepte s igrom na poteze a kako će to izgledati otkrili su u najavi Red Death ekspanzije
Vidi originalni članak

Battle royale (pod)žanr nastavlja žariti i paliti gaming industrijom, a posljednja "žrtva" ovog trenda je nitko drugi doli kultni Civilization serijal.

Kako studio Firaxis planira spojiti battle royale koncepte s igrom na poteze možete pogledati u video najavi Red Death ekspanzije Civilizationa VI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako Fortnite već pune dvije godine pretvara tinejdžere u milijunaše, a PlayerUnknown's Battlegrounds unatoč svim svojim kontroverzama i činjenici da nije besplatan nastavlja biti popularan izbor mnogih kompetitivnih igrača, za očekivati je kako će se battle royale groznica nastaviti.

Nastavlja se i Fortnite prvenstvo Hrvatske čije će 8. kolo još jednom uživo komentirati naš popularni YouTuber, Archer7.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Zwager 15.09.2019.

    Igram Civ 6 i obožavam ga, ali čemu battle royal?

  • SnakeFarmer 13.09.2019.

    Ne kuzim taj gejmerski "gnjev" protiv Battle royal igara/modova ... Ja eto ne igram niti jednu battle royal igru, koncept mi se ne svida, probao sam PUGB jednom i to je bilo to ali mogu vidjeti kako se nekome moze svidati takav nacin gejmanja. Obicno si solo ili duo, nemas tim od jos 4-5 igraca od kojih su 50% (a mozda i vise) debili te sa prijateljem ili sam igras protiv svih ostalih. Ja osobno sad derem samo singleplay igre, povraca mi se na pomisao nekakvog grindanja ili totalnih debila u timu o kojima ovisis.

Komentiraj...
Vidi sve komentare