Obavijesti

Tech

Komentari 2

Live prijenos: 7. kolo Fortnite prvenstva Hrvatske uz Archera

Live prijenos: 7. kolo Fortnite prvenstva Hrvatske uz Archera

Esports prvenstvo Hrvatske nastavlja se 7. kolom svojeg Fortnite turnira kojeg još jednom komentira naš slavni YouTuber - Archer7!

Fortnite turnir Esports prvenstva Hrvatske danas ulazi u svoj sedmi tjedan, a najnovije kolo ovog državnog natjecanja usmjerenog na škole i fakultete još jednom komentira Archer7, naš popularni YouTuber koji se uvelike i proslavio igrajući Epicov battle royale hit.

Prijenos upravo odigranih mečeva uz live komentare još jednom možete pratiti na Twitch i YouTube kanalu gaming medija Lvl8.-a.

Baš kao i do sada, gledatelji koji prate posljednje kolo Esports prvenstva Hrvatske imaju prilike osvojiti brojne vrijedne nagrade, koje ovaj tjedan uključuju Fortnite i League of Legends figurice, Lvl8. merch i igre. Jedan sretni član publike koji će sredinom sljedećeg mjeseca gledati finale ovog događanja osvojit će i PlayStation 4 konzolu.

Završnica Esports prvenstva Hrvatske odigrat će se u Studentskom centru Zagreb, tj. prostorijama inkubatora Stablo znanja. Datum odigravanja finala biti će poznat po završetku planiranih LoL i Fortnite mečeva, ali i kvalifikacijskog turnira u FIFA-i 20 koji će se tek održati kasnije ovog mjeseca.

Pokretanje videa ...

Svi natjecatelji oslobođeni su plaćanja kotizacija zahvaljujući angažmanu glavnih sponzora natjecanja: Shake&Takeu, Dorini i Trikoderu.

Prema riječima samih organizatora, glavni cilj ove inicijative jest promicanje koncepta gaminga kao sporta, ali i sektora izuzetno velikog ekonomskog potencijala za Hrvatsku.