To je to što me zanima!

Huawei P10 će biti zakrivljen s obje strane i bežično se puniti?

Nasljednik ovogodišnjeg P9 nastavit će trend Leica dvostruke kamere, ali i ponuditi zakrivljenu varijantu kao kod Galaxyja S7 edgea te po prvi put nuditi bežično punjenje
Vidi originalni članak

Pokažu li se najnovije glasine oko Huaweijeva P10, kojeg ćemo vidjeti sljedeće godine, kineski div na novom flagshipu bi se mogao ugledati na Samsungov Galaxy S7 edge. Naime, Weibo korisnik @reviewer_xiaokang objavio je fotografije koje navodno pokazuju nasljednika P9, koji bi trebao imati ekran zakrivljen s obje strane. P10 bi trebao dobiti i senzor otiska prsta na prednjem dijelu telefona, a glasine sugeriraju i da ćemo na novom telefonu vidjeti podršku za bežično punjenje, što će biti prvi slučaj za Huawei, prenosi GSM Arena.

Ranije se spominjalo kako će telefon dolaziti s 5,5-inčnim ekranom rezolucije 2560x1440 piksela, ali i da zakrivljena varijanta neće biti jedina. No, ove glasine isto treba uzimati s rezervom jer je do lansiranja telefona ostalo još nekoliko mjeseci. 

Ono što nije glasina je informacija da je Huawei sada u Kini osvojio nagradu za najbolji brend na području potrošačke elektronike. Istraživanje su proveli Serviceplan i Gfk.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • dark27 24.12.2016.

    Hahahahahah pa Xiaomi Note 2 je zakrivljen s obje strane. I treba reći da su oni prvi napravili takav telefon...

  • jluci82 23.12.2016.

    A P 11 je ludnica-gdje god ga pogledaš displej,tako da doobro moraš paziti koja mu je prednja strana.Ali to nije sve-punjenje preko GPS-a! I to za samo 999.99$(prva rata).Podrobnije na mobitelizaidiote.com

  • 22.12.2016.

    Kupio sam nedavno Asus Zenfone 3 Deluxe i mogu reći da je mob perfektan.U rangu s S7 za koji ne bih ni dao 100 kn obzirom na trenutnu reputaciju .Malo treba potražiti i ostale marke koje deru fino,a ne kupovat razvikane kojima je veći dio cijene samo ime .

Komentiraj...
Vidi sve komentare