To je to što me zanima!

I redatelj to želi: Hoćemo li i God of War gledati kao seriju?

Redatelj hit igre, Cory Barlog, je na Twitteru reagirao na status portala GamesIndustry.biz koji je postavio pitanje koja bi igra trebala dobiti seriju na Netflixu. Mnogi su se složili kako bi God of War bio odličan izbor
Vidi originalni članak

Fenomelani uspjeh ekranizacije Witchera na Netflixu izazvao je brojne komentare u svijetu igara i rasprave o tome koja igra zaslužuje ekranizaciju. Jedan od favorita u toj priči je i jedna od najboljih prošlogodišnjih igara, God of War. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S time se slaže i redatelj igre Cory Barlog. On je na Twitteru reagirao na status portala GamesIndustry.biz koji je postavio pitanje koja bi igra trebala dobiti seriju na Netflixu. Spomenuo je igru na kojoj je radio pet godina. No ubrzo je morao i staviti pojašnjenje da to nije nekakva najava, već samo da vjeruje kako bi igre mogle biti jako dobar materijal za serije.

Iako je ekranizacija serije u kojoj pratimo pustolovine Kratosa, koji sada ima i sina, daleko od realizacije, reakcije na Barlogov tvit pokazale su kako fanovi to žele. Brojni su komentirali i koga bi htjeli u ulogama Kratosa, pa su tako Dave Bautista i Jason Momoa favoriti mngoih. Inače, glas Kratosu u posljednjih igri dao je Chris Judge, glumac poznat iz serijala Zvjezdana vrata.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • crotenkista 27.02.2020.

    Da li vi nešto pratite o novim video igrama?

  • crotenkista 26.02.2020.

    Kada ćemo novo na ovom mjestu?

  • sljuk 02.02.2020.

    Inace to bi bio pun pogodak da se to realizira

Komentiraj...
Vidi sve komentare