To je to što me zanima!

Istraživanje pokazalo: 24sata uvjerljivo najčitaniji portal!

Novi rezultati istraživanja gemiusAudience pozitivni su i za ostale portale iz Styrije: Gotovo svi bilježe rast čitanosti tijekom kolovoza te su vodeći u svojim nišama
Vidi originalni članak

Više od 45% korisnika interneta u Hrvatskoj u kolovozu je čitalo 24sata.hr, pokazalo je istraživanje gemiusAudience. Radi se o 1,045.000 ljudi koje je zainteresirao sadržaj kojeg smo ovo ljeto pripremili na našem portalu. Veliki ljetni specijal i brojni nagradni natječaji te darovi su, uz uvijek prisutni aktualni sadržaj, obogatili 24sata.hr i privukli novu publiku. 

Nedavno smo ostvarili rekord i na Facebook stranici: 24sata sada ima više od 600.000 fanova koji svakodnevno prate naše vijesti kroz ovu društvenu mrežu. 

Želimo još jednom zahvaliti svim čitateljima koji nam povjeravaju svoje minute i sate svaki mjesec kako bismo ih informirali i zabavili! 

Uspjeh u kolovozu bilježe i ostali portali iz naše grupe, od kojih su mnogi vodeći u svojim nišama. Vecernji.hr bilježi porast od 3,5 % u odnosu na srpanj, dok je poslovni.hr i dalje uvjerljivi lider u kategoriji poslovnih portala. 

Najčitaniji hrvatski portal za žene - zdravakrava.hr

Tako naš partnerski portal zdravakrava.hr bilježi porast čitanosti od gotovo 6% te dokazuje svoju poziciju najčitanijeg hrvatskog portala čija su primarna publika žene. Zdrava Krava se nalazi na 18. mjestu top liste web stranica, a svakodnevno obrađuje teme iz područja zdravlja, fitnessa, nutricionizma, ekologije i psihologije. 

Za našim 'zelenim' portalom nimalo ne zaostaje niti budi.in - web stranica koja prati modne i beauty trendove. Budi.in je u kolovozu čitalo više od 140.000 korisnika interneta u Hrvatskoj, čime je potvrđena njegova pozicija najčitanijeg modnog portala. 

Gastro.hr je postao omiljena destinacija za ljubitelje hrane pa ga je tako u kolovozu čitalo više od 77.000 ljudi, dok se najnovija stranica iz naše grupe - klokanica.hr - polako predstavlja čitateljima uvodeći nove sadržaje na dnevnoj razini. 

Istraživanje gemiusAudience prati posjećenost hrvatskih web stranica. U istraživanju sudjeluje oko 110 hrvatskih stranica. Istraživanje gemiusAudience postalo je standard u internetskom istraživanju, koji su prihvatile sve relevantne medijske agencije, internetski mediji i oglašivači u državama istočne i srednje Europe. Podaci ovog, za sada, jedinog istraživanja posjećenosti hrvatskih web stranica su usporedivi i javno dostupni na web adresi: http://www.audience.com.hr.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • luka nola 19.09.2013.

    Portal koji je baziran na Severininim frizurama i hrvatsko-srpskim vezama i brakovima najčitaniji portal??Čisto sumnjam!

  • slucajni prolaznik... 19.09.2013.

    jos da ne muljate,ne lazete i da niste marionete..mozda bih i vjerovao svemu sto pisete :)

  • Vjerujem_1 19.09.2013.

    Ovdje sam još samo zbog humanitarnih akcija i dobrog načina komentiranja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare