Obavijesti

Tech

Komentari 85

Istraživanje pokazalo: 24sata uvjerljivo najčitaniji portal!

Istraživanje pokazalo: 24sata uvjerljivo najčitaniji portal!
1

Novi rezultati istraživanja gemiusAudience pozitivni su i za ostale portale iz Styrije: Gotovo svi bilježe rast čitanosti tijekom kolovoza te su vodeći u svojim nišama

VIDEO

Više od 45% korisnika interneta u Hrvatskoj u kolovozu je čitalo 24sata.hr, pokazalo je istraživanje gemiusAudience. Radi se o 1,045.000 ljudi koje je zainteresirao sadržaj kojeg smo ovo ljeto pripremili na našem portalu. Veliki ljetni specijal i brojni nagradni natječaji te darovi su, uz uvijek prisutni aktualni sadržaj, obogatili 24sata.hr i privukli novu publiku. 

Nedavno smo ostvarili rekord i na Facebook stranici: 24sata sada ima više od 600.000 fanova koji svakodnevno prate naše vijesti kroz ovu društvenu mrežu. 

Želimo još jednom zahvaliti svim čitateljima koji nam povjeravaju svoje minute i sate svaki mjesec kako bismo ih informirali i zabavili! 

Uspjeh u kolovozu bilježe i ostali portali iz naše grupe, od kojih su mnogi vodeći u svojim nišama. Vecernji.hr bilježi porast od 3,5 % u odnosu na srpanj, dok je poslovni.hr i dalje uvjerljivi lider u kategoriji poslovnih portala. 

Najčitaniji hrvatski portal za žene - zdravakrava.hr

Tako naš partnerski portal zdravakrava.hr bilježi porast čitanosti od gotovo 6% te dokazuje svoju poziciju najčitanijeg hrvatskog portala čija su primarna publika žene. Zdrava Krava se nalazi na 18. mjestu top liste web stranica, a svakodnevno obrađuje teme iz područja zdravlja, fitnessa, nutricionizma, ekologije i psihologije. 

Za našim 'zelenim' portalom nimalo ne zaostaje niti budi.in - web stranica koja prati modne i beauty trendove. Budi.in je u kolovozu čitalo više od 140.000 korisnika interneta u Hrvatskoj, čime je potvrđena njegova pozicija najčitanijeg modnog portala. 

Gastro.hr je postao omiljena destinacija za ljubitelje hrane pa ga je tako u kolovozu čitalo više od 77.000 ljudi, dok se najnovija stranica iz naše grupe - klokanica.hr - polako predstavlja čitateljima uvodeći nove sadržaje na dnevnoj razini. 

Istraživanje gemiusAudience prati posjećenost hrvatskih web stranica. U istraživanju sudjeluje oko 110 hrvatskih stranica. Istraživanje gemiusAudience postalo je standard u internetskom istraživanju, koji su prihvatile sve relevantne medijske agencije, internetski mediji i oglašivači u državama istočne i srednje Europe. Podaci ovog, za sada, jedinog istraživanja posjećenosti hrvatskih web stranica su usporedivi i javno dostupni na web adresi: http://www.audience.com.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Isprobali smo 360 Botslab Kids Watch E3 pametni sat za djecu
UVIJEK ONLINE

Isprobali smo 360 Botslab Kids Watch E3 pametni sat za djecu

Pametni sat za djecu E3 dolazi s jednostavnim sučeljem koje će djeca lako svladati, roditelji preko mobilne veze mogu pratiti lokaciju i kontaktirati mališane, a sat ima i kameru

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta