To je to što me zanima!

Izradi emoji u bojama Hrvatske ili zaigraj tenkovski nogomet

Ovih dana nogometnom ludilu priključio se Wargaming svojim Tank Football modom u kojem tenkovima igrate nogomet, a Samsung je AR Emoji aplikaciji dodao kockice kojima ćete urediti svoje emojije
Vidi originalni članak

Kako je sada baš sve u znaku nogometa, Samsung je i na svojim Galaxy S9 i S9+ telefonima omogućio da se korisnici dodatno užive u navijačku atmosferu kroz AR Emoji aplikaciju. Na Samsungovim ovogodišnjim top modelima korisnici mogu napraviti svoj virtualni avatar i koristiti ga u različitim porukama, a tijekom SP-a u Rusiji, svoje emotikone možete ukrasiti crveno-bijelim kvadratićima kako bi prijateljima slali navijačke stickere. Uz to, S9 i S9+ od ovog su mjeseca kod nas dobili i zlatnu varijantu. 

Osim telefona, Svjetsko prvenstvo stiglo je i u razne igre. I dok bi ga očekivali u nogometnim igrama, popularni World of Tanks također se opet uključio u nogometno ludilo i to u suradnji s legendarnim golmanom Gianluigijem Buffonom. E, sad pitanje je zašto baš on - kad u ovom modu nema golmana, a ni Italije nema na SP-u. Mod Tank Football pokrećete klikom na loptu ili Buffonovo lice, a čekat će vas partije 3v3 koje traju 7 minuta ili dok netko ne postigne tri gola.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 21.06.2018.

    *Sponzorirano* jeeeej :D Ajd, barem mogu potvrdit da je nogomet s tenkovima super zabavan.

  • KV-2 21.06.2018.

    "zašto baš on- kad u ovom modu nema golmana" Ima golmana. E-100 u svakom meču služi kao golman

  • daj sta das 21.06.2018.

    Pa otkad je to na wotu, bit ce do kraja sp taj specijal na wotu

Komentiraj...
Vidi sve komentare