To je to što me zanima!

Jači i od vašeg računala: Novi Galaxy S20 Ultra bit će zvijer

Galaxy S20 u svim varijantama trebao bi imati barem 12 GB radne memorije. Ultra model nudit će se i sa 16, ali i sa brutalnim sustavom kamera sa senzorom od 108 megapiksela
Vidi originalni članak

Samsung će 11. veljače predstaviti nove Galaxy uređaje, koji prema najnovijim glasinama ne bi trebao nositi ime S11, već će skočiti na S20. No, ono što je puno zanimljivije su hardverske performanse koje sugeriraju brutalan hardver ispod ekrana. 

Tako bi Galaxy S20 u svim varijantama trebao imati barem 12 GB radne memorije. S20 bi trebao dobiti i posebnu Ultra varijantu koji bi trebao ponuditi još više u odnosu na trenutne top modele koji su dolazili s oznakom Plus. 

Tako bi, ako je vjerovati navodima Maxa Weinbacha iz XDA Developersa, Ultra trebao imati i opciju sa 16 GB radne memorije, više nego mnoga računala u posljednjih par godina. 

Ultra će se nuditi sa 128/256 i 512 GB memorije te podrškom za SD kartice. Uz hardver, kamera bi također trebala biti prava zvijer, a navodi se sustav sa senzorima od 108 megapiksela, 48 megapiksela sa 10x zumom te dodatna ultraširokokutna kamera od 12 megapiksela. Telefon bi trebao imati bateriju od 5000 mAh s brzim punjenjem (45W).

Dok se čeka Galaxy S20, Samsung je službeno predstavio i XCover Pro, izdržljivi telefon za poslovne korisnike.

Samsung Galaxy XCover Pro optimiziran je za korištenje u različitim sektorima poslovanja, uključujući prodaju, proizvodnju, zdravstvo i logistiku. Uređaj je vodootporan što potvrđuje IP68 certifikat, može izdržati pad s visine do 1.5 metara bez zaštitne maske i sadrži ugrađenu zaštitu MIL-STD 810G certifikata od ekstremnih nadmorskih visina, vlage te ostalih težih oblika vremenskih uvjeta. Dolazi s baterijom kapaciteta 4,050mAh koja se lako može zamijeniti dodatnom.

Dolazi i sa dvije ugrađene tipke čije funkcije korisnik može konfigurirati prema vlastitim željama. Tako će korisnici moći jednim pritiskom pokrenuti opcije kao što su otvaranje skenera, uključivanje i isključivanje bljeskalice ili pokretanje CRM-a bez pokretanja aplikacija, snalaženja kroz izbornike, pa čak i gledanja u ekran. Također, korisnici uz pomoć prilagodljivih tipki mogu trenutno pozvati poslovne partnere i kontakte kao što su centralni ured, dostavljače ili različite radne timove, a dodatne mogućnosti nudi i walkie talkie integracija pokrenuta aplikacijom Microsoft Teams.

Galaxy XCover Pro sadrži ugrađen 6.3“FHD+ Infinity zaslon, a tu je i 4/64 GB memorije. Straga je dvostruka kamera od 8 i 25 megapiksela, a prednja kamera ima senzor od 12 megapiksela.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • 22.01.2020.

    A šta je sa processorom? Ako navedeni procesor u s10+ ima L3 Memorije 4 mb( Zguglaj si Hruški Layerove CPU mem ako neznas kaj su ionak sam guglas nemas blage) i radi sa 16 bita, kako može biti blizu karikiram i5 2500k koji u L1 Cacheu( opet guglaj) ima 6 mb, krucijalni podatak i performanaa te komponente, procesor prvo vuce iz L1 pa L2 pa L3 pa onda tek iz RAM-a, a proc koji sam naveo je iz 2009, 11 godina star. Tako da može imati i 800 gb rama teoretski, to je kao da na kamionu imas prikolicu koja nosi 16 tona, ja ti na nju mogu staviti 128 tona, pitanje dokle ce ic. Ne pisi gluposti.

  • sprangija 22.01.2020.

    Samsung je fantastican mob imao sam do prije mjesec dana s10,jedino sto me smeta zasto na takav skupi telefon stave exynos za Eu,a za Kinu i Sad snapdragon koji je ipak brzi,kao da je Europa neko malo trzista pa zele na nama ustedit,glupost,ako pljusnem puno para za najaci telefon zelim i najbolji procesor unutra

  • crni2012 19.01.2020.

    Mogu oni napravit S100 ali nece jer treba musti pare a ljudi kupujte .

Komentiraj...
Vidi sve komentare