Obavijesti

Tech

Komentari 54

Jači i od vašeg računala: Novi Galaxy S20 Ultra bit će zvijer

Jači i od vašeg računala: Novi Galaxy S20 Ultra bit će zvijer
1

Galaxy S20 u svim varijantama trebao bi imati barem 12 GB radne memorije. Ultra model nudit će se i sa 16, ali i sa brutalnim sustavom kamera sa senzorom od 108 megapiksela

VIDEO

Samsung će 11. veljače predstaviti nove Galaxy uređaje, koji prema najnovijim glasinama ne bi trebao nositi ime S11, već će skočiti na S20. No, ono što je puno zanimljivije su hardverske performanse koje sugeriraju brutalan hardver ispod ekrana. 

Tako bi Galaxy S20 u svim varijantama trebao imati barem 12 GB radne memorije. S20 bi trebao dobiti i posebnu Ultra varijantu koji bi trebao ponuditi još više u odnosu na trenutne top modele koji su dolazili s oznakom Plus. 

Tako bi, ako je vjerovati navodima Maxa Weinbacha iz XDA Developersa, Ultra trebao imati i opciju sa 16 GB radne memorije, više nego mnoga računala u posljednjih par godina. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ultra će se nuditi sa 128/256 i 512 GB memorije te podrškom za SD kartice. Uz hardver, kamera bi također trebala biti prava zvijer, a navodi se sustav sa senzorima od 108 megapiksela, 48 megapiksela sa 10x zumom te dodatna ultraširokokutna kamera od 12 megapiksela. Telefon bi trebao imati bateriju od 5000 mAh s brzim punjenjem (45W).

Dok se čeka Galaxy S20, Samsung je službeno predstavio i XCover Pro, izdržljivi telefon za poslovne korisnike.

Samsung Galaxy XCover Pro optimiziran je za korištenje u različitim sektorima poslovanja, uključujući prodaju, proizvodnju, zdravstvo i logistiku. Uređaj je vodootporan što potvrđuje IP68 certifikat, može izdržati pad s visine do 1.5 metara bez zaštitne maske i sadrži ugrađenu zaštitu MIL-STD 810G certifikata od ekstremnih nadmorskih visina, vlage te ostalih težih oblika vremenskih uvjeta. Dolazi s baterijom kapaciteta 4,050mAh koja se lako može zamijeniti dodatnom.

Dolazi i sa dvije ugrađene tipke čije funkcije korisnik može konfigurirati prema vlastitim željama. Tako će korisnici moći jednim pritiskom pokrenuti opcije kao što su otvaranje skenera, uključivanje i isključivanje bljeskalice ili pokretanje CRM-a bez pokretanja aplikacija, snalaženja kroz izbornike, pa čak i gledanja u ekran. Također, korisnici uz pomoć prilagodljivih tipki mogu trenutno pozvati poslovne partnere i kontakte kao što su centralni ured, dostavljače ili različite radne timove, a dodatne mogućnosti nudi i walkie talkie integracija pokrenuta aplikacijom Microsoft Teams.

Galaxy XCover Pro sadrži ugrađen 6.3“FHD+ Infinity zaslon, a tu je i 4/64 GB memorije. Straga je dvostruka kamera od 8 i 25 megapiksela, a prednja kamera ima senzor od 12 megapiksela.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle