To je to što me zanima!

Korisne i zabavne: Ovo su bile najbolje iOS aplikacije u 2014.

Apple je objavio svoju listu najboljih i najskidanijih aplikacija u protekloj godini: Isprobajte ih bilo da tražite bezbrižnu zabavu ili korisne virtualne pomagače
Vidi originalni članak

Apple je objavio ovogodišnju listu najboljih aplikacija, glazbe i filmova na iTunesima. Uz najviše preuzimanja s App Storea, Apple je ove godine upotrijebio i druge kriterije pri odabiru laureata, pa tako lista sadržava i nekoliko iznenađenja.

Uz dobro poznate aplikacije poput Facebook Messengera, Snapchata, Instagrama i drugih, na vrh ovogodišnje liste probile su se i neke inovativne ideje manje poznatih kreativaca. 

Tako je Elevate, inovativna aplikacija za trening mentalnih vještina kroz seriju zabavnih testova, proglašena najboljom iPhone aplikacijom ove godine. 

Titulu igre godine dobila je Threes! , mozgalica koja je prethodno već dobila nagradu za najbolji dizajn, a čiju  su cijenu oduševljeni autori povodom dobivanja nagrade snizili za znakovitih 33,33 posto. 

Elevate

Među nagrađenim igrama za iPad, pažnju je privukla Monument Valley, dobitnica brojnih nagrada u protekloj godini koju su recenzenti proglasili jednom od najoriginalnijih mobilnih igara u povijesti. Drugo mjesto osvojila je Leo's Fortune, avantura koja je oduševila prekrasnom grafikom i vizualnim efektima.

Pixelmator je ponio titulu najbolje aplikacije za iPad. Ova moćna aplikacija za grafičku obradu može se sinkronizirano koristiti na iPadu i na Mac računalu, a iznimno je cijene i ljubitelji Adobeovog Photoshopa.

Pri vrhu top liste završile su aplikacije koje svakako morate isprobati, poput Instagramove aplikacije Hyperlapse aplikacije za kreiranje ubrzanih videa,  super korisne aplikacije za generiranje i pamćenje lozinki 1password , te igara Clash of Clans  i mobilne verzije hit PC igre Minecraft.

Apple
Idi na 24sata

Komentari 5

  • casanova 007 12.12.2014.

    lima i puno boljih od ovih

  • DraganDraganic 10.12.2014.

    Jel imas link za tu aplikaciju?

  • Noone_1 10.12.2014.

    Najbolja (i besplatna) aplikacija za sve roditelje je "Nađi prijatelje". Locira klinca u svakom trenutku i od kad' je imam, spavam k'o beba. Nije da provjeravam, ali kad povremeno "škicnem" gdje je, a on je točno tamo gdje je i rekao da će biti - neopisivo smirujući i blaženi osjećaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare