Obavijesti

Tech

Komentari 5

Korisne i zabavne: Ovo su bile najbolje iOS aplikacije u 2014.

Korisne i zabavne: Ovo su bile najbolje iOS aplikacije u 2014.
3

Apple je objavio svoju listu najboljih i najskidanijih aplikacija u protekloj godini: Isprobajte ih bilo da tražite bezbrižnu zabavu ili korisne virtualne pomagače

VIDEO

Apple je objavio ovogodišnju listu najboljih aplikacija, glazbe i filmova na iTunesima. Uz najviše preuzimanja s App Storea, Apple je ove godine upotrijebio i druge kriterije pri odabiru laureata, pa tako lista sadržava i nekoliko iznenađenja.

Uz dobro poznate aplikacije poput Facebook Messengera, Snapchata, Instagrama i drugih, na vrh ovogodišnje liste probile su se i neke inovativne ideje manje poznatih kreativaca. 

Tako je Elevate, inovativna aplikacija za trening mentalnih vještina kroz seriju zabavnih testova, proglašena najboljom iPhone aplikacijom ove godine. 

Titulu igre godine dobila je Threes! , mozgalica koja je prethodno već dobila nagradu za najbolji dizajn, a čiju  su cijenu oduševljeni autori povodom dobivanja nagrade snizili za znakovitih 33,33 posto. 

Elevate

Među nagrađenim igrama za iPad, pažnju je privukla Monument Valley, dobitnica brojnih nagrada u protekloj godini koju su recenzenti proglasili jednom od najoriginalnijih mobilnih igara u povijesti. Drugo mjesto osvojila je Leo's Fortune, avantura koja je oduševila prekrasnom grafikom i vizualnim efektima.

Pixelmator je ponio titulu najbolje aplikacije za iPad. Ova moćna aplikacija za grafičku obradu može se sinkronizirano koristiti na iPadu i na Mac računalu, a iznimno je cijene i ljubitelji Adobeovog Photoshopa.

Pri vrhu top liste završile su aplikacije koje svakako morate isprobati, poput Instagramove aplikacije Hyperlapse aplikacije za kreiranje ubrzanih videa,  super korisne aplikacije za generiranje i pamćenje lozinki 1password , te igara Clash of Clans  i mobilne verzije hit PC igre Minecraft.

Apple
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća
AI KONFERENCIJA

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća

Konferenciju su organizirali Infobip, Slovensko-hrvatski poslovni klub SLO CRO i slovensko veleposlanstvo u Zagrebu, s ciljem razmjene znanja i iskustava u primjeni AI-ja u poduzećima kako bi s time uspješnije poslovali.
8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način