To je to što me zanima!

MAXtv uvodi nove pakete, od ožujka stiže i veći Sport Klub

RTL i Nova TV su dobili nove programske pakete na MAXtv, a novost je i da Nova TV napokon ima snimalicu. HT je najavio i da će od ožujka uvesti veći SportKlub paket programa
Vidi originalni članak

MAXtv je od danas proširen za tri nova programska paketa – RTL paket, RTL Premium paket te Nova paket  u HD kvaliteti slike, objavio je HT.

RTL paket donosi sve postojeće RTL kanale u HD ili HD ready kvaliteti slike. Riječ je o kanalima RTL, RTL 2, RTL Crime, RTL Living, RTL Kockica, RTL Passion, a tu je i novi RTL Adria kanal koji nudi filmske sadržaje te  regionalne serije. Uz Snimalicu nude i funkcionalnost TVoY, odnosno gledanje sadržaja do tjedan dana unazad i Catch-Up TV koji omogućava gledanje emisija od početka. 

RTL Premium uz postojeće kanale i funkcionalnosti donosi još filmskog, dječjeg i najatraktivnijeg regionalnog sadržaja, a sve dostupno na zahtjev uz Play Premium. Tu su tako dostupne premijere i hit serije, showovi te filmski hitovi.

Treći novi paket u ponudi je Nova paket u sklopu kojeg korisnici mogu pratiti Novu TV i Doma TV kanale u HD kvaliteti slike, a ono što će ranije nije bilo moguće na ovim kanalima su Snimalica i gledanje sadržaja nakon što su emitirani uz TVoY.

Novi paketi se do 15. ožujka mogu isprobati bez naknade.

Početkom ožujka uvodi se i novi Sport Klub Plus paket koji će, uz postojeće Sport Klub kanale, biti bogatiji za još šest novih Sport Klub kanala uključujući i kanal Sport Klub HD. Svi novi Sport Klub kanali bit će dostupni u HD-u.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kriticar333 25.02.2020.

    Kodi zakon zašto plaćati?

  • K_I_N_G 25.02.2020.

    vazno da je ISKON koji je hrvatska firma kcer HT-a ukinuli sportklub.. joj lopova

  • 24.02.2020.

    Samo malo...i nacionalni programi koji idu u HD-u preko najobičnije antene Hrvatski telekom misli naplaćivati?! Nema šanse

Komentiraj...
Vidi sve komentare