Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
4 komentara

MAXtv uvodi nove pakete, od ožujka stiže i veći Sport Klub

RTL i Nova TV su dobili nove programske pakete na MAXtv, a novost je i da Nova TV napokon ima snimalicu. HT je najavio i da će od ožujka uvesti veći SportKlub paket programa

Foto:
4 komentara

MAXtv je od danas proširen za tri nova programska paketa – RTL paket, RTL Premium paket te Nova paket  u HD kvaliteti slike, objavio je HT.

RTL paket donosi sve postojeće RTL kanale u HD ili HD ready kvaliteti slike. Riječ je o kanalima RTL, RTL 2, RTL Crime, RTL Living, RTL Kockica, RTL Passion, a tu je i novi RTL Adria kanal koji nudi filmske sadržaje te  regionalne serije. Uz Snimalicu nude i funkcionalnost TVoY, odnosno gledanje sadržaja do tjedan dana unazad i Catch-Up TV koji omogućava gledanje emisija od početka. 

RTL Premium uz postojeće kanale i funkcionalnosti donosi još filmskog, dječjeg i najatraktivnijeg regionalnog sadržaja, a sve dostupno na zahtjev uz Play Premium. Tu su tako dostupne premijere i hit serije, showovi te filmski hitovi.

Treći novi paket u ponudi je Nova paket u sklopu kojeg korisnici mogu pratiti Novu TV i Doma TV kanale u HD kvaliteti slike, a ono što će ranije nije bilo moguće na ovim kanalima su Snimalica i gledanje sadržaja nakon što su emitirani uz TVoY.

Novi paketi se do 15. ožujka mogu isprobati bez naknade.

Početkom ožujka uvodi se i novi Sport Klub Plus paket koji će, uz postojeće Sport Klub kanale, biti bogatiji za još šest novih Sport Klub kanala uključujući i kanal Sport Klub HD. Svi novi Sport Klub kanali bit će dostupni u HD-u.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message