To je to što me zanima!

Pametne klupe ruše rekorde: U šest dana skupili 1,2 mil. eura

Solinjanin je oborio rekord na platformi za grupno investiranje Funderbeam SEE te je njegova kampanja za pametne klupe postala najveća kampanja na Funderbeamu do sada globalno
Vidi originalni članak

Jako smo zadovoljni što smo nakon svega šest dana došli do minimalno planiranog cilja, kaže mladi inovator Ivan Mrvoš (23).

U manje od tjedan dana ispunio je cilj crowdfunding kampanje te skupio 1,22 milijuna eura (što je skoro devet milijuna kuna).

Solinjanin je tako oborio rekord na platformi za grupno investiranje Funderbeam SEE te je njegova kampanja za pametne klupe postala najveća kampanja na Funderbeamu do sada globalno. Investitori mu isplaćuju i dalje, a kampanja će ostati otvorena dok ne skupe dva milijuna eura.

-  Mislim da je 290 investitora iz 21 države pokazatelj da radimo zbilja odličan posao. Vjerujem kako će iznos investicije u preostalim danima dodstno rasti, iako smo već sada najuspješnija hrvatska crowdinvesting kampanja na platformi ikada - ističe Mrvoš.

Pohvale je dobio i s vrha Funderbeam SEE-a.

- U prvoj kampanji su skupili tada najveći iznos na Funderbeam platformi a iako su u međuvremenu prikupljeni iznosi narasli, opet su u samo šest dana prikupili više nego ijedna druga kampanja na platformi, globalno - kaže Direktor Funderbeama SEE Damir Bićanić.

NOVA FUNDERBEAM KAMPANJA Solinjanin Mrvoš za pametne klupe prikuplja 9 milijuna kuna

Magazin Forbes, podsjećamo,  uvrstio je Ivana Mrvoša na listu 30 najperspektivnijih poduzetnika mlađih od 30 godina.

Njegove pametne klupe krase i Arapski poluotok. Na njima, između ostalog, mobitele pune stanovnici Dohe i Tel Avivu.

- Većina mojih vršnjaka još uvijek završava fakultet, vikendima izlaze i definitivno se ne brinu kako posložiti novu strategiju ili osigurati nove izvore financiranja za daljnji rast i razvoj tvrtke - kaže mladi inovator i poduzetnik.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mazingazk1 09.05.2019.

    Ajmo hejteri.Kontrirajte bilo kakvu vrstu uspjeha. 1.2.3. start!

  • dadoo131 01.05.2019.

    To curi antifriz

  • mudrac bez pameti 01.05.2019.

    Prijo samo riješi otpornost na vremenske uvjete. One klupe u Primoštenu već ne izgledaju dobro. Posebno zabrinjavajuće šta curi voda iz usb priključka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare