To je to što me zanima!

Restoran dizajnirao tanjure za savršene fotke vašeg obroka

Jedan model tanjura se zove 360 jer taj tanjur na jednom kraju drži mobitel, a na drugom rotira podnožje tanjura pa možete snimiti video u 360 stupnjeva
Vidi originalni članak

Iako mnogi zakolutaju očima kad na društvenim mrežama vide još jednu u nizu fotografija nečijeg obroka, taj trend je i dalje vrlo aktivan. 

Restoran iz Izraela dosjetio se odličnog načina za zaradu od tih pasioniranih ljubitelja fotkanja ručka ili večere. Restoran i vinarija Catit i Carmel u Tel Avivu je gostima ponudio posebno izrađene tanjure koji omogućuju još bolje fotografije!

Njihov projekt zove se Foodography i usmjeren je na posve novi koncept dizajna tanjura. Foto-tanjuri dobili su posve novi izgled - s jedne strane tanjur je dobio i uspravnu površinu koja služi kao odlična pozadinska kulisa da se dobije punija fotografija, prenosi PetaPixel.

Jedan pak model takvih novih tanjura zove se Limbo i ima utor za telefon kako bi se fotografije snimale pod najboljim mogućim kutem. 

Drugi se model zove 360 jer taj tanjur na jednom kraju drži mobitel, a na drugom rotira podnožje tanjura pa možete snimiti video u 360 stupnjeva. 

foodography.co.il

Rezultat je bio nevjerojatno uspješan, restoran je dobio gomilu besplatne reklame. a marketinški stručnjaci su izračunali da bi restoran inače platio oglase i reklamne kampanje u vrijednosti 400.000 dolara da bi dosegli toliku popularnost i prepoznatljivost širom svijeta. 

Također im se i povećao promet za 13 posto. Njihova posebna ponuda za večeru s Foodography iskustvom stoji čak 155 dolara, a već postoji lista čekanja za lipanj.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Baba s cigarom 10.05.2015.

    Ljudskoj bedastoći nema granice!

  • zg0803 10.05.2015.

    obaveznoo mi pokazite taj restoran ajme kak foraa!!! da znam di nikad necu uc...

  • lourdesspadme 10.05.2015.

    Prije se kuhalo za obitelj sad se kuha za instagram

Komentiraj...
Vidi sve komentare