Obavijesti

Tech

Komentari 21

Restoran dizajnirao tanjure za savršene fotke vašeg obroka

Restoran dizajnirao tanjure za savršene fotke vašeg obroka
1

Jedan model tanjura se zove 360 jer taj tanjur na jednom kraju drži mobitel, a na drugom rotira podnožje tanjura pa možete snimiti video u 360 stupnjeva

VIDEO

Iako mnogi zakolutaju očima kad na društvenim mrežama vide još jednu u nizu fotografija nečijeg obroka, taj trend je i dalje vrlo aktivan. 

Restoran iz Izraela dosjetio se odličnog načina za zaradu od tih pasioniranih ljubitelja fotkanja ručka ili večere. Restoran i vinarija Catit i Carmel u Tel Avivu je gostima ponudio posebno izrađene tanjure koji omogućuju još bolje fotografije!

Njihov projekt zove se Foodography i usmjeren je na posve novi koncept dizajna tanjura. Foto-tanjuri dobili su posve novi izgled - s jedne strane tanjur je dobio i uspravnu površinu koja služi kao odlična pozadinska kulisa da se dobije punija fotografija, prenosi PetaPixel.

Jedan pak model takvih novih tanjura zove se Limbo i ima utor za telefon kako bi se fotografije snimale pod najboljim mogućim kutem. 

Drugi se model zove 360 jer taj tanjur na jednom kraju drži mobitel, a na drugom rotira podnožje tanjura pa možete snimiti video u 360 stupnjeva. 

foodography.co.il

Rezultat je bio nevjerojatno uspješan, restoran je dobio gomilu besplatne reklame. a marketinški stručnjaci su izračunali da bi restoran inače platio oglase i reklamne kampanje u vrijednosti 400.000 dolara da bi dosegli toliku popularnost i prepoznatljivost širom svijeta. 

Također im se i povećao promet za 13 posto. Njihova posebna ponuda za večeru s Foodography iskustvom stoji čak 155 dolara, a već postoji lista čekanja za lipanj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Isprobali smo 360 Botslab Kids Watch E3 pametni sat za djecu
UVIJEK ONLINE

Isprobali smo 360 Botslab Kids Watch E3 pametni sat za djecu

Pametni sat za djecu E3 dolazi s jednostavnim sučeljem koje će djeca lako svladati, roditelji preko mobilne veze mogu pratiti lokaciju i kontaktirati mališane, a sat ima i kameru

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta