To je to što me zanima!

Riberyja na Fifi ne prepoznaju ni vlastita djeca, javio se PES

Model Francka Riberyja u novom izdanju Fife, uz danas dostupnu tehnologiju, sramota je za sve koji su imali veze s tim jer čovjek nalikuje na kombinaciju Pandeva i Schildenfelda, a ne na samoga sebe
Vidi originalni članak

U Fifi i Electronic Artsu često se vole hvaliti kako veliku pozornost posvećuju detaljima. Današnja tehnologija im to dopušta pa su igrači skenirani stotinama kamera iz svih kuteva, a modeli igrača dovedeni su do savršenstva pa se gotovo zapitate je li to igra ili prijenos na TV-u. Ovo nije jedan od takvih slučajeva. Ovo je uz današnje standarde u gaming industriji - blamaža.

GODINA ZA ZABORAV? Novi sadržaj, stari problemi: FIFA 20 izašla uz oštre kritike

Model Francka Riberyja u novom izdanju Fife, uz danas dostupnu tehnologiju i novac koji je uložen u izradu igre, sramota je za sve koji su imali veze s tim jer čovjek nalikuje na nekakvu kombinaciju Pandeva i Schildenfelda, a ne na samoga sebe.

Pa ni vlastita djeca ga ne prepoznaju!

KRALJ SE VRATIO? Ovo je Top 10 razloga zašto bi trebali zaigrati novi PES 2020

- Igrao sam Fifu nedavno s klincima. Hey, EA Sports, tko je ovo? - pitao je Ribery na Twitteru EA Sports, ali nije dobio odgovor.

Situaciju je iskoristio Konamijem Pro Evolution Soccer, koji se od ove godine zove eFootball Pro Evolution Soccer 2020 i javio se bivšem igraču Bayerna, danas nogometašu Fiorentine.

- Hej, Franck! Znaš li tko je ovaj tip?

Ispod je bio njegov model u PES-u koji izgleda prilično vjerodostojno. 

VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 17

  • GoldenJαck 20.10.2019.

    PES kako se zove lik kod vas? Rank Fibery iz Bavaria RED?

  • 18.10.2019.

    Poštovani, Želio bih prijaviti Sony Playstation za kršenje mojih potrošačkih i građanskih prava.Naime,kupio sam igricu preko PS store na račun gtamarko5 i pošteno je platio.Igrica je imala grešku na trofejima.Zvao sam Sony playstation support Hrvatska opetovano kroz mjesec dana.Cijelo vrijeme su ignorirali moje upite ne nudeći rješenje.Na kraju su me uputili na Lego koji su me uputili na WB,developera igrice.Iako to nije bio moj posao,učinio sam tako i tamo su mi rekli da Sony PS programeri bi to trebali riješiti.Ponovo sam se obratio Sony support Hrvatska i ni ovaj put nisu željeli pomoći i bili su jako bahati i bezobrazni.Nakon višednevnih poziva su se konačno obećali javiti u roku od nekoliko dana sa rješenjem.Umjesto poziva,23.8.2019. su mi trajno ukinuli PSN račun gtamarko5 bez ikakvog objašnjenja.Tada sam ih ponovo kontaktirao i zahtijevao objašnjenje za takav čin ili ću poduzeti pravne mjere.Tek tada su mi rekli da mi je račun oduzet jer sam navodno slao uvredljive poruke drugim igračima.To je apsolutno nemoguće jer igre preko kojih sam navodno slao,po njihovim riječima,nemam instalirane,a neke nisam nikada niti posjedovao. Također mi nisu dali pristup u te navodne poruke već mi je samo rečeno da je to tako,nemam više račun gtamarko5 i to je to.Nakon svega toga je moja supruga doživjela živčani slom i trenutno je na terapiji. Mozes igrati pes ako ti ga sony ne ukrade!!!!!!!!!

  • dnero666 18.10.2019.

    Igrao sam FIFAu i PES 2020. I da, PES ima bolju close up grafiku tj izgledigraca ali uzasnu gameplay. I k tome FIFA mi ima za nijansu bolju fiziku ako izuzmemo neke bugove. Sad ovisi kako ko voli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare