Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
17 komentara

Riberyja na Fifi ne prepoznaju ni vlastita djeca, javio se PES

Model Francka Riberyja u novom izdanju Fife, uz danas dostupnu tehnologiju, sramota je za sve koji su imali veze s tim jer čovjek nalikuje na kombinaciju Pandeva i Schildenfelda, a ne na samoga sebe

17 komentara

U Fifi i Electronic Artsu često se vole hvaliti kako veliku pozornost posvećuju detaljima. Današnja tehnologija im to dopušta pa su igrači skenirani stotinama kamera iz svih kuteva, a modeli igrača dovedeni su do savršenstva pa se gotovo zapitate je li to igra ili prijenos na TV-u. Ovo nije jedan od takvih slučajeva. Ovo je uz današnje standarde u gaming industriji - blamaža.

GODINA ZA ZABORAV? Novi sadržaj, stari problemi: FIFA 20 izašla uz oštre kritike

Model Francka Riberyja u novom izdanju Fife, uz danas dostupnu tehnologiju i novac koji je uložen u izradu igre, sramota je za sve koji su imali veze s tim jer čovjek nalikuje na nekakvu kombinaciju Pandeva i Schildenfelda, a ne na samoga sebe.

Pa ni vlastita djeca ga ne prepoznaju!

KRALJ SE VRATIO? Ovo je Top 10 razloga zašto bi trebali zaigrati novi PES 2020

- Igrao sam Fifu nedavno s klincima. Hey, EA Sports, tko je ovo? - pitao je Ribery na Twitteru EA Sports, ali nije dobio odgovor.

Situaciju je iskoristio Konamijem Pro Evolution Soccer, koji se od ove godine zove eFootball Pro Evolution Soccer 2020 i javio se bivšem igraču Bayerna, danas nogometašu Fiorentine.

- Hej, Franck! Znaš li tko je ovaj tip?

Ispod je bio njegov model u PES-u koji izgleda prilično vjerodostojno. 

VIDEO

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message