To je to što me zanima!

Rimac 'bocnuo' Hammonda, on mu poručio: 'Ja sam počašćen'

Poučen prošlogodišnjim slučajem kada je Richard Hammond slupao Concept One koji se pritom i zapalio, Rimac je u C2, ispod poklopca motora, stavio vatrogasni aparat...
Vidi originalni članak

Mate Rimac svojim je električnim superautom C2 ovoga utorka u Ženevi definitivno ukrao show. Nova uzdanica za manje od dvije sekunde ubrzava do 100 na sat, a s jednim punjenjem baterija može voziti 650 kilometara. Brzina koju može postići je čak 415 km/h. Ipak, nije sve u brzini, ima nešto i u sigurnosti.

NAJBRŽI NA SVIJETU? U novom videu otkrili su kako izgleda nova Rimčeva jurilica

Poučen prošlogodišnjim slučajem kada je voditelj Richard Hammond, na snimanju nove sezone serije Grand Tour, slupao Concept One koji se pritom i zapalio, Rimac je u C2, ispod poklopca motora, stavio vatrogasni aparat.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz aparat hrvatskog proizvođača Pastor stoji poruka:

- U slučaju penjanja na brdo, ugasite vatru.

UŽIVO IZ ŽENEVE Rimac otkrio "C2": Električni superautomobil juri 412 na sat

Odnosi se to ponajprije na Richarda Hammonda koji je nesreću u Conceptu One doživio tijekom utrke u švicarskim planinama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Indirektno prozvani Hammond Rimčevu gestu komentirao je za DriveTribe:

- Počašćen sam, uvijek sam želio imati značajan utjecaj na dizajn automobila. I sad se to ostvarilo, rekao je Richard. 

TESTIRALI CONCEPT ONE Rimčev auto potpuno izgorio: Hammond prebačen u bolnicu

Voditelj se iz prošlogodišnje nesreće u Conceptu One izvukao tek s ozlijeđenim koljenom. Glasnogovornik Grand Toura dodao da je Hammond bio dovoljno priseban da na vrijeme izađe iz automobila.

Hammondov kolega, Clarkson, bio je prestravljen. 

- Ovo je bila najgora i najstrašnija nesreća koju sam ikad vidio, ali na svu sreću, Richard je OK - napisao je slavni 'Top Gearovac' na Twitteru. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Hammond je, inače, ozbiljno stradao i u automobilskoj nesreći 2006. godine.

Idi na 24sata

Komentari 184

  • h1gh_3nd 26.03.2018.

    sta nisu napisali koliko je jurio i jel jurio pijan il drogiran bilo sta -.-

  • michael.grande 07.03.2018.

    Jos da nemamo korumpirane politicare i drzavu , pa da suportiraju ovakve genijalce , di bi nam bio kraj ?!! Ovi nasi samo pljackaju Narod i ponasaju se ko da je Hrvatska njihvo vlasnistvo a Narod roblje !! Stalno nesto konstatiraju , ali nikako da naprave nesto sto cili svit radi !! Samo da preslikaju ili prepisu zakone i sprovedu ih u djelo !! Ma ne , nitko njima nemoze nametati tempo , jer oni su " Bogovi " i nad njima nema vecih !!

  • Hrvat5 07.03.2018.

    Taj hammond je namjerno slupao Rimčev auto,i svi su bili sretni što se zapalio..Vjerujem da ga je on i zapalio prije nego je izašao iz auta.Rimac je trn u oku.I zašto bi proizvodio jeftino auto za široke mase.

Komentiraj...
Vidi sve komentare