Obavijesti

Show

Komentari 301

Rimčev auto potpuno izgorio: Hammond prebačen u bolnicu

Rimčev auto potpuno izgorio: Hammond prebačen u bolnicu
1

Uzrok nesreće je nepoznat, no prema fotografijama koje su objavili švicarski mediji, Rimčev 'superauto' kojeg je vozio Richard Hammond se zapalio. Mate Rimac ubrzo se oglasio na društvenoj mreži

VIDEO

Richard Hammond (47), koji je u Švicarskoj snimao kadrove za serijal 'The Grand Tour' kojeg vodio zajedno s Jeremyjem Clarksonom (57), sudjelovao je u automobilskoj utrci u planinama.

Voditelj je jurio bijelim Rimčevim superautom Concept One kojim je, sudeći prema fotografijama i snimakama, sletio s ceste. Auto se prevrnuo, smrskao i zapalio. Rimčev Concept One stoji 1,2 milijuna dolara. 

Po ozlijeđenog Richarda došao je avion koji ga je prebacio u obližnju bolnicu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na službenom profilu Rimac Automobila osvanula je potvrda vijesti. Inovator je rekao da je Richard dobro te mu poželio brz oporavak. 

 

- Potvrđujemo da je ekipa emisije 'The Grand Tour' testirala naš superauto Concept One te ih uspoređivala s još dva superautomobila iz Švicarske. Naš auto sudjelovao je u nesreći za vrijeme snimanja u Švicarskoj. Proveli su razne testove, uključujući i utrku u planinama. Vozač Richard Hammond odvezen je u bolnicu i tamo je pregledan, a njegov tim nas je uvjerio da nije ozbiljno ozlijeđen - stoji u objavi Rimac Automobila.

- Svi su se bojali za Hammonda, no on je ispao pravi srećković i iz nesreće je izašo tek s ozljeđenim koljenom - kazao je jedan od svjedoka, prenosi The Sun. 

Glasnogovornik showa 'The Grand Tour' dodaje da je Richard bio dovoljno priseban da na vrijeme izađe iz automobila koji se zapalio netom nakon što se Richard udaljio. 

Hammondov kolega, Clarkson, je prestravljen. 

- Ovo je bila najgora i najstrašnija nesreća koju sam ikad vidio, ali na svu sreću, Richard je OK - napisao je slavni 'Top Gearovac' na Twitteru. 

Lokalna policija potvrdila je da ima ozlijeđenih u nesreći no nisu htjeli otkriti ime. 

- Svi su se veselili pravoj utrci koja se trebala održati sutra na planinama. Ovo je bio samo trening. Svi su jako potreseni jer su voditelji Top Geara ostalim vozačima uzori - rekao je drugi svjedok. 

Hammond je ozbiljno stradao i u automobilskoj nesreći 2006. godine. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 301
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'