To je to što me zanima!

Shazam za video premijerno na Digital Takeoveru u ožujku 2020.!

ExRey aplikacija koja omogućuje na temelju video isječka prepoznavanje sadržaja i povezuje ga s dodatnim informacijama biti će ekskluzivno predstavljena na Digital Takeoveru u ožujku 2020.
Vidi originalni članak

Atraktivna i dugoočekivana aplikacija ExRey koja će ljubiteljima video sadržaja omogućiti brojne pogodnosti u informacijskom pogledu premijeru će imati na Digital Takeoveru u sklopu expo dijela na kojem će neke od najvećih hrvatskih i regionalnih tehnoloških kompanija i startupova imati premijerna predstavljanja svojih dostignuća. ExRey je aplikacija koja funkcionira na principu da će biti dovoljno snimiti kratak video isječak s aplikacijom i sustav će sam preko smartphonea dostaviti sve dodatne informacije koje želite dobiti o emisiji koju trenutno gledate. 

Revolucionalna tehnologija - nova dimenzija interakcije s video sadržajem


ExRey će na Digital Takeoveru prezentirati startup kompanije Beyond Seen Screen-a čiji osnivači, Mario Drevenšek, Krešimir Puljić i Miroslav Zarić posljednje dvije godine rade na ovoj revolucionarnoj tehnologiji koja će zasigurno promijeniti način konzumiranja video sadržaja. Potaknuti svojim osobnim navikama njih trojica su došli na ideju o stvaranju aplikacije koja će im maksimalno pojednostaviti traženje vezanih informacija uz sadržaj koji ih zanima.  

'Smislili smo rješenje koje omogućuje brz dohvat informacija i na temelju toga razvili smo novu digitalnu platformu pod nazivom ExRey koja omogućava interaktivnost s video sadržajem koji se prikazuje na ekranu. Kroz aplikaciju na pametnom telefonu, platforma dostavlja dodatne informacije vezane za prikazani sadržaj' – kaže Miroslav Zarić. 

Ukratko rečeno, ono što je Shazam za audio, to bi ExRey trebao biti za video. Pomoću aplikacije moguće će biti na jednostavan i brz način skenirati film i dobiti informacije o glumcima, režiseru, zanimljivim scenama sa snimanja, intervjuima, kostimografiji, nagradama itd. Također, aplikacija će biti korisna i onima koji vole danas megapopularne kulinarske showove, a za jelo žele dobiti recept ili informacije o namirnicama iz recepta u obližnjem dućanu. Aplikacija će uvelike olakšati i odlazak na koncerte jer će uz gledanje glazbenog spota omogućiti i informacije o turnejama, koncertima, prodaji albuma i slično. Radi se o tehnologiji koja mijenja način gledanja video sadržaja i dodaje novu dimenziju interakcije.

Uz startup kompanije i tvrtke koje će se prezentirati u expo dijelu programa, na ovom najvećem regionalnom transformacijskom i inovacijskom summitu predavanja će održati i više od 30 uglednih svjetskih i domaćih predavača. Digital Takeover 2020. ekskluzivno ćetako ugostiti Marca Randolpha, suosnivača najveće globalne stream kompanije Netflix koja danas broji više od 130 milijuna pretplatnika širom svijeta, a atraktivno predavanje održat će i svjetski poznati inovator i izumitelj Mate Rimac, osnivač tvrtke Rimac Automobili, zatim jedna od najpopularnijih food futurologinja današnjice Dr. Morgaine Gay, Tanja Bivic Plankar, predsjednica organizacije Blockchain Alliance Europe i hrvatski inovator i svjetski priznati poduzetnik Ivan Mrvoš

Digital Takeover summit & expo u organizaciji 24sata, 2020. evoluirao je u novi format, a na novoj lokaciji od 7 000 četvornih metara na Zagrebačkom Velesajmu očekuje se čak 3000 posjetitelja. Program summita će uz brojne predavače, sugovornike i paneliste obraditi inovacije i transformaciju svih industrija – od telekomunikacija, financija, automobilske, medijske i prehrambene industrije, farmacije, retaila i mnogih drugih. Regionalni i globalni predavači iz svijeta fintecha, marketinga, sporta, zabave predstavljaju ideje, koncepte i proizvode koji izazivaju promjene te donose revoluciju u razvoju društva u cjelini. Digital Takeover će poseban naglasak staviti na inspiraciju i aktivni networking apostrofirajući ih kao neophodne alate u stvaranju kvalitetne biznis transformacije i općenito poslovne klime u društvu.

Stoga ne propustite jedinstvenu priliku i budite u društvu najvećih uz najpovoljniju, early bird kotizaciju!
Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme, a kupnjom paketa kotizacija možete ostvariti značajne uštede u odnosu na redovnu vrijednost paketa:

  • 4 + 1 gratis – 20% uštede
  • 9 + 3 gratis – 25% uštede
  • 12 + 5 gratis – 30% uštede

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare