Obavijesti

Tech

Komentari 0

Shazam za video premijerno na Digital Takeoveru u ožujku 2020.!

Shazam za video premijerno na Digital Takeoveru u ožujku 2020.!
1

ExRey aplikacija koja omogućuje na temelju video isječka prepoznavanje sadržaja i povezuje ga s dodatnim informacijama biti će ekskluzivno predstavljena na Digital Takeoveru u ožujku 2020.

VIDEO

Atraktivna i dugoočekivana aplikacija ExRey koja će ljubiteljima video sadržaja omogućiti brojne pogodnosti u informacijskom pogledu premijeru će imati na Digital Takeoveru u sklopu expo dijela na kojem će neke od najvećih hrvatskih i regionalnih tehnoloških kompanija i startupova imati premijerna predstavljanja svojih dostignuća. ExRey je aplikacija koja funkcionira na principu da će biti dovoljno snimiti kratak video isječak s aplikacijom i sustav će sam preko smartphonea dostaviti sve dodatne informacije koje želite dobiti o emisiji koju trenutno gledate. 

Revolucionalna tehnologija - nova dimenzija interakcije s video sadržajem


ExRey će na Digital Takeoveru prezentirati startup kompanije Beyond Seen Screen-a čiji osnivači, Mario Drevenšek, Krešimir Puljić i Miroslav Zarić posljednje dvije godine rade na ovoj revolucionarnoj tehnologiji koja će zasigurno promijeniti način konzumiranja video sadržaja. Potaknuti svojim osobnim navikama njih trojica su došli na ideju o stvaranju aplikacije koja će im maksimalno pojednostaviti traženje vezanih informacija uz sadržaj koji ih zanima.  

'Smislili smo rješenje koje omogućuje brz dohvat informacija i na temelju toga razvili smo novu digitalnu platformu pod nazivom ExRey koja omogućava interaktivnost s video sadržajem koji se prikazuje na ekranu. Kroz aplikaciju na pametnom telefonu, platforma dostavlja dodatne informacije vezane za prikazani sadržaj' – kaže Miroslav Zarić. 

Ukratko rečeno, ono što je Shazam za audio, to bi ExRey trebao biti za video. Pomoću aplikacije moguće će biti na jednostavan i brz način skenirati film i dobiti informacije o glumcima, režiseru, zanimljivim scenama sa snimanja, intervjuima, kostimografiji, nagradama itd. Također, aplikacija će biti korisna i onima koji vole danas megapopularne kulinarske showove, a za jelo žele dobiti recept ili informacije o namirnicama iz recepta u obližnjem dućanu. Aplikacija će uvelike olakšati i odlazak na koncerte jer će uz gledanje glazbenog spota omogućiti i informacije o turnejama, koncertima, prodaji albuma i slično. Radi se o tehnologiji koja mijenja način gledanja video sadržaja i dodaje novu dimenziju interakcije.

Uz startup kompanije i tvrtke koje će se prezentirati u expo dijelu programa, na ovom najvećem regionalnom transformacijskom i inovacijskom summitu predavanja će održati i više od 30 uglednih svjetskih i domaćih predavača. Digital Takeover 2020. ekskluzivno ćetako ugostiti Marca Randolpha, suosnivača najveće globalne stream kompanije Netflix koja danas broji više od 130 milijuna pretplatnika širom svijeta, a atraktivno predavanje održat će i svjetski poznati inovator i izumitelj Mate Rimac, osnivač tvrtke Rimac Automobili, zatim jedna od najpopularnijih food futurologinja današnjice Dr. Morgaine Gay, Tanja Bivic Plankar, predsjednica organizacije Blockchain Alliance Europe i hrvatski inovator i svjetski priznati poduzetnik Ivan Mrvoš

Digital Takeover summit & expo u organizaciji 24sata, 2020. evoluirao je u novi format, a na novoj lokaciji od 7 000 četvornih metara na Zagrebačkom Velesajmu očekuje se čak 3000 posjetitelja. Program summita će uz brojne predavače, sugovornike i paneliste obraditi inovacije i transformaciju svih industrija – od telekomunikacija, financija, automobilske, medijske i prehrambene industrije, farmacije, retaila i mnogih drugih. Regionalni i globalni predavači iz svijeta fintecha, marketinga, sporta, zabave predstavljaju ideje, koncepte i proizvode koji izazivaju promjene te donose revoluciju u razvoju društva u cjelini. Digital Takeover će poseban naglasak staviti na inspiraciju i aktivni networking apostrofirajući ih kao neophodne alate u stvaranju kvalitetne biznis transformacije i općenito poslovne klime u društvu.

Stoga ne propustite jedinstvenu priliku i budite u društvu najvećih uz najpovoljniju, early bird kotizaciju!
Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme, a kupnjom paketa kotizacija možete ostvariti značajne uštede u odnosu na redovnu vrijednost paketa:

  • 4 + 1 gratis – 20% uštede
  • 9 + 3 gratis – 25% uštede
  • 12 + 5 gratis – 30% uštede
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh
DIGITAL TAKEOVER

Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh

Predsjednik Uprave Atlantic Grupe jedan je od najuspješnijih biznismena u Europi, a njegov poslovni put do vrha inspirativna je priča o poslovanju u kojem uvijek treba imati rješenje u rukavu za najgore situacije

Evo kako kupovati povoljnije nakon sezonskih sniženja
ZNAČAJNA UŠTEDA

Evo kako kupovati povoljnije nakon sezonskih sniženja

Ljetna sezonska sniženja su završila, no to ne znači i kraj popustima i niskim cijenama. Ako pomnije pratimo ponude u trgovinama i web shopovima, proizvode po sniženim cijenama možemo kupovati tijekom cijele godine
Znate li što je kriptomarka? Evo kako izgleda prva hrvatska
Marka iz budućnosti

Znate li što je kriptomarka? Evo kako izgleda prva hrvatska

Uskoro će se na domaćem tržištu pojaviti prva digitalno-analogna kombinacija poštanske marke, čiji će dio služiti za uobičajeno slanje pošte, a dio za korištenje na blockchainu