To je to što me zanima!

Šok za fanove: Junak Ratova zvijezda glumi u japanskoj igri

Square Enix ima novu video najavu prerade Final Fantasyja VII koji je već zaludio obožavatelje RPG-ova diljem svijeta.
Vidi originalni članak

Do izlaska prerade Final Fantasyja VII još nas dijeli gotovo pola godine, no Square Enix nastavlja agresivno promovirati svoju nadolazeću igru.

Tako je tvrtka na danas započetom Tokyo Game Showu 2019 objavila posljednji najavni trailer prerade jednog od najlegendarnijig RPG-ova svih vremena koji možete pogledati u nastavku. Fanovi Ratova zvijezda na društvenim mrežama vrlo su brzo shvatili kako nimalo simpatični mafijaš Don Corneo ima glas Marka Hamilla.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Don Corneo pojavljuje se u traileru na 1:05, a radi se o klasičnom negativcu vrlo čudnovatog imidža.

Ovo nije prvi put da se glumac koji se proslavio ulogom Lukea Skywalkera pojavljuje u igri Squarea Enixa; Hamill je već posudio glas Masteru Eraqusu u igri Kingdom Hearts: Birth by Sleep iz 2010., kao i Kingdom Heartsu III koji je izašao na konzolama krajem siječnja.

Final Fantasy VII Remake stiže na PlayStation 4 3. ožujka 2020. Square Enix i dalje tvrdi kako ne planira portati igru na druge platforme, a Sony je gotovo garantirano platio za ovu ekskluzivu, iako to nije službeno potvrđeno.

Pogledajte što ste prošli tjedan propustili u gamingu:

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Rex_Carlus 13.09.2019.

    Sa ovim člankom sam se uvjerio da je Lv8 jedan level joombosa u gaming svijetu. Mark Hamill ne glumi u japanskoj igri, već posuđuje glas u engleskoj sinkronizaciji igrice, sami lik nema nikakve veze sa Hamillom da bi se govorilo o glumi ili indiciralo na Marka Hamilla u liku Don Cornea. Šokiralo fanove? kako? pozitivno? negativno? na kraju i nije jer prije same objave tko je u postavi sinkroniziranih glasova, ljudi su otkrili na redditu da se radi definitivno o njemu. Šturo napisan članak bez ikakvih dobrih informacija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare