To je to što me zanima!

Stižu savitljivi telefoni: Huawei će svoj otkriti krajem godine?

Prema glasinama iz Koreje, kineski u studenom će prikazati svoj telefon sa savitljivim ekranom i na taj način bi mogli preduhitriti rivale koji također rade na sličnim uređajima
Vidi originalni članak

Iz raznih tehnoloških kompanija već par godina stižu nam vijesti i glasine o telefonima sa savitljivim ekranima koje bi mogli zaklopiti kao knjižicu i spremiti u džep. U tome je najviše prednjačio Samsung sa svojim konceptima koje su predstavili u različitim verzijama, no oni još nisu zaživjeli u verzijama za tržište. ZTE je pak na sajmu u Barceloni ove godine predstavio telefon sa preklopnim ekranom koji se u osnovi sastoji od dva spojena ekrana. 

No sada stižu najave da bi Huawei mogao biti taj koji će ukrasti slavu na ovome području jer bi u studenome trebali otkriti svoj savitljivi telefon i biti prvi, prenosi Tech Radar.

Korejski ETNews doznaje to od izvora koji su upoznati s Huaweijevim planovima, a prema njima je telefon još u razvoju sa studenim kao ciljanim vremenom za lansiranje. No, iako bi ga tada mogli vidjeti, na tržištu bi mogao biti sljedeće godine, tek nakon povratnih informacija i promjena u dizajnu. Što se samog ekrana tiče, on bi navodno trebao biti iz LG-eve proizvodnje. 

Inače, ovakvi savitljivi uređaji otvorili bi priliku za razvoj cijelog novog niza nosivih gadgeta i dizajn i integraciju mobitela u razne druge uređaje.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • najindustrijalizovanija 16.04.2018.

    Evo malo exkluzive: Huawei Mate 20 će imati edge ekran koji će na neki način biti malo savitljiv tako da se ne razbije prilikom pada

  • 16.04.2018.

    kad ce izaci mobitel koji ima besplatne poruke, pozive i pristup internetu? svi s nestrpljenjem ocekujemo taj model

  • 16.04.2018.

    Ne bum u strahu ako sjednem na njega 😄😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare