To je to što me zanima!

Uz Telekom Bankarstvo više ne morate odlaziti do poslovnice

Telekom Bankarstvo pokreću HT i Zagrebačka banka koji kažu da će nuditi najveći broj digitalnih bankovnih usluga. Jedna od njih će biti slanje novca klikom na kontakt iz imenika - slično kao što nudi i Keks Pay
Vidi originalni članak

Hrvatski telekom (HT) i Zagrebačka banka u četvrtak su objavili da su potpisali ugovor o suradnji u pružanju i distribuciji nove digitalne, bankarske usluge - Telekom Bankarstva.

Kako se navodi u priopćenju, riječ je o bankarskoj usluzi koja će korisnicima biti dostupna jednostavno, brzo i sigurno putem mobilne aplikacije koja uključuje široku paletu bankarskih proizvoda i usluga, uz podršku najraširenije mreže poslovnica i bankomata u Hrvatskoj, web chat i pozivni centar Zagrebačke banke. 

- Telekom Bankarstvo je prva takva suradnja telekomunikacijskog operatora i banke na hrvatskom tržištu. Usluga će korisnicima nuditi najveći broj digitalnih bankovnih usluga u Hrvatskoj, a na raspolaganju će biti svim korisnicima smartphonea, dok će korisnicima HT-a biti dostupne posebne pogodnosti - najavljuje se u priopćenju.

Iz HT-a i Zagrebačke banke također ističu da je to ujedno prva bankarska usluga kod koje je ugovaranje bankarskog paketa moguće preko mobilne aplikacije i bez odlaska u poslovnicu. Korisnicima će, dodaju, na raspolaganju biti i druge inovativne bankarske usluge, primjerice slanje novca samo klikom na kontakt iz imenika.  

"S obzirom da smo dio Grupe UniCredit, ulaganje u digitalizaciju važan je dio naše strategije, kao i poboljšanje naše ponude na mobilnim platformama. Ova je suradnja prilika za poboljšanje naše učinkovitosti, ali još nam je važnije poboljšanje korisničkog iskustva klijenata. Prepoznajemo njihove potrebe i nudimo im najbolje iz oba svijeta - bankarstva i telekomunikacija", ističe u priopćenju zamjenik predsjednika Uprave i general manager Zagrebačke banke Claudio Cesario. 

Predsjednik Uprave HT-a Davor Tomašković naglašava kako je "ulazak u područje digitalnog bankarstva odličan primjer transformacije HT-a u digitalnu kompaniju".

Uvjeren je da će korisnici vrlo brzo prepoznati vrijednost jednostavnog i brzog upravljanja vlastitim financijama koje pruža usluga Telekom Bankarstva, "prvoj cjelovitoj bankarskoj usluzi na dlanu". 

"HT i Zagrebačka banka su u fazi pilotiranja usluge Telekom Bankarstva koja će biti dostupna svima do ljeta", zaključuje se u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare