Obavijesti

Tech

Komentari 0

Uz Telekom Bankarstvo više ne morate odlaziti do poslovnice

Uz Telekom Bankarstvo više ne morate odlaziti do poslovnice
2

Telekom Bankarstvo pokreću HT i Zagrebačka banka koji kažu da će nuditi najveći broj digitalnih bankovnih usluga. Jedna od njih će biti slanje novca klikom na kontakt iz imenika - slično kao što nudi i Keks Pay

VIDEO

Hrvatski telekom (HT) i Zagrebačka banka u četvrtak su objavili da su potpisali ugovor o suradnji u pružanju i distribuciji nove digitalne, bankarske usluge - Telekom Bankarstva.

Kako se navodi u priopćenju, riječ je o bankarskoj usluzi koja će korisnicima biti dostupna jednostavno, brzo i sigurno putem mobilne aplikacije koja uključuje široku paletu bankarskih proizvoda i usluga, uz podršku najraširenije mreže poslovnica i bankomata u Hrvatskoj, web chat i pozivni centar Zagrebačke banke. 

- Telekom Bankarstvo je prva takva suradnja telekomunikacijskog operatora i banke na hrvatskom tržištu. Usluga će korisnicima nuditi najveći broj digitalnih bankovnih usluga u Hrvatskoj, a na raspolaganju će biti svim korisnicima smartphonea, dok će korisnicima HT-a biti dostupne posebne pogodnosti - najavljuje se u priopćenju.

Iz HT-a i Zagrebačke banke također ističu da je to ujedno prva bankarska usluga kod koje je ugovaranje bankarskog paketa moguće preko mobilne aplikacije i bez odlaska u poslovnicu. Korisnicima će, dodaju, na raspolaganju biti i druge inovativne bankarske usluge, primjerice slanje novca samo klikom na kontakt iz imenika.  

"S obzirom da smo dio Grupe UniCredit, ulaganje u digitalizaciju važan je dio naše strategije, kao i poboljšanje naše ponude na mobilnim platformama. Ova je suradnja prilika za poboljšanje naše učinkovitosti, ali još nam je važnije poboljšanje korisničkog iskustva klijenata. Prepoznajemo njihove potrebe i nudimo im najbolje iz oba svijeta - bankarstva i telekomunikacija", ističe u priopćenju zamjenik predsjednika Uprave i general manager Zagrebačke banke Claudio Cesario. 

Predsjednik Uprave HT-a Davor Tomašković naglašava kako je "ulazak u područje digitalnog bankarstva odličan primjer transformacije HT-a u digitalnu kompaniju".

Uvjeren je da će korisnici vrlo brzo prepoznati vrijednost jednostavnog i brzog upravljanja vlastitim financijama koje pruža usluga Telekom Bankarstva, "prvoj cjelovitoj bankarskoj usluzi na dlanu". 

"HT i Zagrebačka banka su u fazi pilotiranja usluge Telekom Bankarstva koja će biti dostupna svima do ljeta", zaključuje se u priopćenju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu