To je to što me zanima!

Volkswagen obnovio Arteon, a dodali mu i karavansku verziju

Volkswagen je obnovio svoju veliku luksuznu limuzinu, te ponudu pojačao karavanskom verzijom koju su nazvali Shooting Brake. Novost su i sportske R verzije koje imaju 320 KS
Vidi originalni članak

Uz obnovljenu verziju limuzine i predstavljen je i potpuno novi Arteon Shooting Brake, sportska karavanska verzija ove luksuzne limuzine. Limuzinski Arteon je dobio novi prednji dio, odnosno promijenjenu masku, odbojnik i svjetla te sada izgleda mnogo impresivnije. Poboljšana je i unutrašnjost koja sada ima novi infotainment sustav i nove digitalne instrumente promjera 10,3 inča te još neke manje promjene.  

Karavanski Shooting Brake  je identično dugačak kao i limuzina, prednji je dio preuzeo od nje, a straga je kombinacija atraktivnog karavana i kupea. Jedan od najimpresivnijih karavana na tržištu nije samo atraktivan već i praktičan. Straga ima više mjesta za glavu od limuzine, a u prtljažnik stane 565 litara, što je svakako raskošno. 

Za pogon oba modela nudi se čitav niz motora. Osnova je TDI sa 150 KS, a tu je i snažniji dizel koji razvija 200 KS. Benzinski motori imaju 190 i 280 KS, a nudi se i plug-in hibridna verzija s 218 KS. Vrhunac ponude predstavlja Arteon R s novim četverocilindričnim motorom obujma dvije litre koji razvija čak 320 KS.

Obnovljeni Areteon i novi Arteon Shooting Brake počet će se prodavati u drugoj polovici ove godine, a cijene još nisu objavljene. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Hrvat u metropoli 01.07.2020.

    Lijepo nema se šta.

  • 01.07.2020.

    Iza ima mjesta za dva omalena čovijeka.Samo šminka od auta.

  • zveki14 30.06.2020.

    Lijep je. Da mi ga netko kupi ili pokloni onda bi mogao reči da li je i dobar..😁😜

Komentiraj...
Vidi sve komentare