To je to što me zanima!

WhatsApp se sprema uzvratiti i novom opcijom udara na Zoom

U WhatsAppu su potom zaključili kako im trebaju promjene, a iako mobilne verzije već neko vrijeme imaju mogućnost videopoziva, verzija WhatsAppa namijenjena računalnom korištenju tu opciju - nema
Vidi originalni članak

WhatsApp je prošao kroz nekoliko ne baš lijepih tjedana nakon što su ga brojni korisnici zbog problema s privatnošću napustili i počeli maho koristiti Signal i Telegram za slanje poruka.

BIJES ZBOG FEJSA Mnogi zbog zaštite podataka s WhatsAppa sad bježe na Signal

U WhatsAppu su potom zaključili kako im trebaju promjene, a iako mobilne verzije već neko vrijeme imaju mogućnost videopoziva, verzija WhatsAppa namijenjena računalima tu opciju - nema.

Ipak, počeli su uvoditi i to, a beta korisnici javljaju kako je videopoziv iznimno jednostavan za korištenje.

ZBOG STRAHA KORISNIKA WhatsApp odgodio promjene za 3 mjeseca: 'Razgovori će i dalje biti šifrirani, ne dajemo pristup'

I dalje će se sva usluga temeljiti kao i prije - na telefonskim brojevima, tako da će i za videopozive preko računala biti potrebno imati uparen pametni mobitel, prenosi TomsGuide.

BRIGA ZA PRIVATNOST Milijuni korisnika napustili su WhatsApp zbog novih uvjeta

Ta promjena mogla bi ih spasiti bijega ogromnog broja korisnika koji su počeli napuštati WhatsApp zbog promjena vezanih uz privatnost korisnika aplikacije. Mnogi su bili uvjereni kako će njihove poruke biti podijeljene s Facebookom, a iako su iz WhatsAppa odlučili pomaknuti rok za uvođenje novih pravila za privatnost kako bi dopustili korisnicima da pročitaju što se zaista mijenja, mnogi su već otišli...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 28.01.2021.

    Previše afera , cirkusa i nereda imaju te sve tri Zukičeve aplikacije, a postoji fenomenalna zamjena "Signal", potpuno ista aplikacija kao i whatsapp, sigurna za naše podatke, a ono najvažnije ne opterčuje telefon i bateriju a radi glatko ko urica, presretan sam od kad sam deinstalirao i whatsapp i viber iz telefona a vidim da mi je i baterija na uređaju odahnula. Whatsapp, Zukiča i slične takve treba pospremiti u tehnički muzej !

  • Ekscem 27.01.2021.

    WatsApp je pregazilo vrijeme

  • Equilibrijum 27.01.2021.

    Samo neka tako nastave app im svako malo gubi identitet txt msg app.

Komentiraj...
Vidi sve komentare