Tech

Komentari 5

WhatsApp se sprema uzvratiti i novom opcijom udara na Zoom

WhatsApp  se sprema uzvratiti i novom opcijom udara na Zoom

U WhatsAppu su potom zaključili kako im trebaju promjene, a iako mobilne verzije već neko vrijeme imaju mogućnost videopoziva, verzija WhatsAppa namijenjena računalnom korištenju tu opciju - nema

WhatsApp je prošao kroz nekoliko ne baš lijepih tjedana nakon što su ga brojni korisnici zbog problema s privatnošću napustili i počeli maho koristiti Signal i Telegram za slanje poruka.

U WhatsAppu su potom zaključili kako im trebaju promjene, a iako mobilne verzije već neko vrijeme imaju mogućnost videopoziva, verzija WhatsAppa namijenjena računalima tu opciju - nema.

Ipak, počeli su uvoditi i to, a beta korisnici javljaju kako je videopoziv iznimno jednostavan za korištenje.

I dalje će se sva usluga temeljiti kao i prije - na telefonskim brojevima, tako da će i za videopozive preko računala biti potrebno imati uparen pametni mobitel, prenosi TomsGuide.

Ta promjena mogla bi ih spasiti bijega ogromnog broja korisnika koji su počeli napuštati WhatsApp zbog promjena vezanih uz privatnost korisnika aplikacije. Mnogi su bili uvjereni kako će njihove poruke biti podijeljene s Facebookom, a iako su iz WhatsAppa odlučili pomaknuti rok za uvođenje novih pravila za privatnost kako bi dopustili korisnicima da pročitaju što se zaista mijenja, mnogi su već otišli...