To je to što me zanima!

Culej se predomislio, sad ipak nije vidio snimku premlaćivanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ivan Mikuljan (21) iz Andrijaševaca kraj Vinkovaca, gotovo tjedan dana nakon dvostruke operacije glave, i dalje je u vrlo kritičnom stanju
Vidi originalni članak

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1922 ljudi. Ovo su njihove priče...

Mladić je od jutra 22. kolovoza, kad je bio pretučen u središtu Vinkovaca, samo jednom kratko otvorio oči i teško prepoznao svog oca. Nakon toga se onesvijestio pa su ga liječnici prošle nedjelje dva puta operirali. Drugu operaciju imao je nakon što je povratio i imao srčani zastoj.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bila je to vrlo teška i duga operacija. Koliko ja znam, liječnici su mu otvorili dio glave na kojem sad nema kosti. Nažalost, obitelji je rečeno da prognoze nisu najbolje i da se mogu pripremiti na najgore - rekao je bratić Ivana Mikuljana.

Stanje mladića svakog dana provjerava i saborski zastupnik Stevo Culej, čiji se sin našao u tučnjavi u kojoj je Mikuljan stradao. On je nekim medijima rekao kako se na snimci nadzorne kamere vidi da njegov sin nije imao kontakt s ozlijeđenim mladićem. Sad je izjavu povukao.

TKO TU LAŽE? Policija: Snimku tučnjave nitko nije mogao vidjeti, pa ni Culej!

- Činjenica je da policija nije nikome, pa ni meni, pokazala snimku, ali ja kao bivši policajac pratio sam razgovor policije i mog sina. Kad mu je policajac pokušao reći da je on sudjelovao u tučnjavi, moj sin mu je uzvratio kako nije i da to, ako žele, mogu vidjeti na snimci. Dovoljno sam pametan da mogu razaznati što je istina, a što ne. Sve ostalo su podmetanja i laži, a znam da mogu vjerovati svom sinu - kazao je Culej.

PREMLAĆIVANJE U VINKOVCIMA Culej: Moj sin nije sudjelovao u tučnjavi, sve se vidi na snimci

Pozvao je institucije da objave snimku kako bi se sve rasvijetlilo.

ZBOG TUČNJAVE U VINKOVCIMA Svi mladići 'zaradili' kaznenu prijavu: Pa i sin Steve Culeja

- Sve ovo već predugo traje. Ako moj sin nije sudjelovao u tučnjavi, neka ga se konačno pusti na miru, a ako snimka pokaže da je pretučenog mladića moj sin udario flašom u lice i potom ga cipelario, kao što to objavljuju portali, onda nek ide na robiju i široko mu polje. Ali ja znam da on to nije napravio - rekao je Culej.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • bvalen16 08.09.2018.

    Ma nema sanse da je mali sudjelovao u cipelarenju...on je kulturan i ugladjen,pljunuti otac

  • Bo Osijek 31.08.2018.

    Djeca onih koji su se skrivali 90tih po njemackoj svicarskoj itd danas ubijaju neduzne ljude u svojoj zemlji jer roditelji su puni otetog bogatstva kako mozete tuci ljude ubijati ih placati njihove zivote novcem pa tko ste svi vi takvi pitate li se dali su vasi zivoti vjecni zar vas nije strah suda Bozjeg pa ni vi necete ovdje ostati tko ste vi ubice u miru neka vam duse gore u paklu...

  • kažemja 31.08.2018.

    On zna da njegov sin to nije napravio a nije vidio snimku ? Zanimljivo !

Komentiraj...
Vidi sve komentare