Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svi mladići 'zaradili' kaznenu prijavu: Pa i sin Steve Culeja

PU vukovarsko-srijemska priopćila je da će protiv svih biti podignuta kaznena prijava zbog sudjelovanja u tučnjavi, a dvojica mladića će, zbog nanošenja teških ozljeda, biti i privedeni

129 komentara

Vukovarsko-srijemska Policijska uprava priopćila je kako je utvrđen identitet svih 13 mladića koje su se našle u tučnjavi u noći 22. kolovoza u centru Vinkovaca, kojom prilikom je osobito teške i po život opasne ozlijede zadobio Ivan Mikuljan (21) iz Andrijaševaca, dok je drugi, 17-godišnjak iz Rokovaca zadobio lakše ozlijede.

OBRAČUN U VINKOVCIMA Mladić se bori za život, teško ozlijeđen u masovnoj tučnjavi

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem policija je utvrdila identitet sudionika događaja kao i ulogu pojedinih od njih u tučnjavi. Sumnja se da je 19-godišnjak iz Mirkovaca počinio kazneno djelo nanošenja osobito teške tjelesne ozlijede mladiću iz Andrijaševaca, dok je drugi 17-godišnjak također iz Mirkovaca počinio kazneno djelo teške tjelesne ozlijede u pokušaju na štetu mladića iz Rokovaca. Protiv svih 13 sudionika koji su se tada nalazili na mjestu događaja podići ćemo kaznene prijave za sudjelovanje u tučnjavi dok su navedena dvojica privedena u pritvorsku jedinicu policije uz odgovarajuće kaznene prijave. Kriminalističko istraživanje se nastavlja, navedeno je u policijskom priopćenju. 

Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL/Privatni album Ozlijeđeni mladić (na slici) dobro se oporavlja u bolnici

Potvrđeno je također da je na saslušanju u policiji bio i Domagoj Culej, sin HDZ-ovog saborskog zastupnika Steve Culeja, jer se i taj mladić nalazio u skupini od 13-torice koji su se sukobili u Vinkovcima u noći u centru grada, u jednom haustoru. Odmah su se u javnosti stvorile insinuacije da je upravo mladi Culej bio predvodnik tučnjave no, njegov otac to je opovrgao.

PREMLAĆIVANJE U VINKOVCIMA Culej: Moj sin nije sudjelovao u tučnjavi, sve se vidi na snimci

- Nisam bio upoznat za događajem, ali kada sam saznao za to, osobno sam odveo Domagoja u policiju na saslušanje.Tamo su već bili neki momci na obradi pa smo morali čekati no, kako se vidi iz snimka nadzorne kamere koju je policija izuzela sa lokalne zlatarne, Domagoj jeste bio u toj skupini ali je bio promatrač, nije udario niti jednog mladića niti imao ikakav fizički kontakt sa drugima - kazao je medijima Stevo Culej nezadovoljan što se opet na njega i njegovu obitelj vrši javna hajka. 

OTAC PRETUČENOG MLADIĆA: Ne želim da se slučaj zataška, moj Ivan nije sklon tučnjavama

Policija je za događaj saznala po dojavi iz bolnice kada je javljeno da su dva ozlijeđena mladića dovežena kolima Hitne pomoći. Teško ozlijeđeni Ivan Mikuljan pao je u komu i hitno je prevežen u osječku bolnicu. Prema najnovijim informacijama stanje mu je stabilno iako je dobio nekoliko teških udaraca u glavu i prijeloma na licu.

Možda vas zanima i ovo:
Message