To je to što me zanima!

Kad je krivac za svađu na poslu aparat za grickalice: Pocrvenio je od bijesa, a ona se smješkala

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U šestoj epizodi 24sata oriđiđi produkcije 'Firma' prikazuje se situacija koja se sigurno svima nama dogodila - ono kad smo cijelu vječnost čekali kolege da kupe nešto na aparatu s grickalicama
Vidi originalni članak

Ono kad je kolega kavalir kod aparata za grickalice. I onda nadrapa. I sami znate kako to izgleda kad vam kolegica na poslu koja radi prekovremene, i još je u PMS-u, može žarko željeti slatkiše, svih vrsta. A vi samo želite uzeti taj sok koji će vas spriječiti od dehidracije na sastanku sa šefom koji traje cijelu vječnost. Ovo je ukratko radnja šeste epizode serijala 24sata oriđiđi produkcije - Firma. U njoj se s takvom situacijom na satiričan način šale glumci Marija Kolb, Marko Braić i Manuela Svorcan. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ‘FIRME’ I SUDJELUJTE U NAGRADNOM NATJEČAJU U KOJEM MOŽETE OSVOJITI MOBITEL:

- E pravi si džentlmen, brzo ću ja - rekla mu je Jasna kad su se susreli ispred aparata s grickalicama. Kuna po kuna, pa pedeset lipa pa još sitnije kovanice, a onda je još zaboravila uzeti kusur. Kolegi Lovri se već digla kosa na glavi. 

- Joj, kak' sam smotana - rekla je uz dozu nervoznog smiješka, a Lovrin sastanak je već počeo. Bez njega. Kako se dalje odvila situacija, ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Firme'.

SAMSUNG GALAXY NOTE10+ Najbolji komentar ispod serijala 'Firma' osvaja mobitel! Igramo se do 30.11., zato - trk na naš YT

A kako je glumica Marija Kolb shvatila lik pomalo luckaste, ali nesigurne Jasne?

- Jasnin lik otkrivala sam malo pomalo, od epizode do epizode i uvijek bi me nešto novo kod nje iznenadilo. Mogu reći da s njom dijelim poneke karakteristike. U poslu sam predana i odgovorna, ali ne izdržavam u okruženju koje koči kreativnost i nameće stroge okvire. Umjetnička sam duša i najvažnije mi je da radim posao u kojem uživam s ljudima koje cijenim.  Po prirodi sam zaigrana i vesela, volim se glupirati, ali brzo „zamračim“ ako osjetim nepravdu ili loše namjere. Nisam proračunata i ne gledam puno unaprijed za razliku od Jasne, više živim prema osjećaju, od dana do dana. Od Jasne puno učim o toleranciji i strpljenju - rekla je Marija.

NOVA EPIZODA FIRME Šef napokon pokazao svoje lice: Petra, najgora si radnica ovdje!

Jasna je u prošloj epizodi Firme kolegama kuhala sarmu bez mesa i kupusa, kako bi im se uvukla pod kožu. Ali baš joj i ne ide... Lovro i Jasna su slični u mnogočemu.

- Lovro je dušica od cčovjeka kojeg nitko ne primjećuje. Plah je, miran, kolegijalan, onaj lik na poslu poslu kojeg nitko nije svjestan dok ga ne treba za nešto iskoristiti - rekao je Braić o svom liku. Osim u 'Firmi', glumca gledamo u još nekoliko projekata. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Na svu sreću, ne mogu požaliti. Snimao sam 'Tvoje Lice Zvuči Poznato', onda kada je bila najgora situacija što se tiče zaposlenja u struci. Nakon tog projekta uletio sam u seriju 'Dar Mar', pa zatim i 'Firma'. Mogu biti samo zahvalan do neba i uživati u svakom trenutku - rekao je Braić. 

Jesenska shema na svim platformama 24sata, od Youtubea, Facebooka, Instagrama, Tik Toka i na 24sata.hr, donosi nove i zabavne formate u sklopu 24sata oriđiđi produkcije. 

Kako bi nagradili to što nas gledate iz dana u dan, spremili smo vam nagradni natječaj.

Napiši zabavan i originalan komentar ispod bilo koje epizode 'Firme' na YouTube kanalu 24sata. Uz svoj komentar obavezno stavi hashtag #alijatovolim. Najoriginalniji komentar osvaja mobitel Samsung Galaxy Note10+. Nagradni natječaj traje od 3.11. do 30.11.

Više o PRAVILIMA NAGRADNOG NATJEČAJA pročitaj ovdje. 

POGLEDAJTE PRETHODNU EPIZODU 'FIRME':

Idi na 24sata

Komentari 2

  • rijeka.cetina.86 27.11.2020.

    antiglumac

  • dr.c 26.11.2020.

    🙋‍♂️🤦‍♂️ jao

Komentiraj...
Vidi sve komentare