Obavijesti

Sport

Komentari 439

Nadoknada opet bila kobna za Dinamo: Maglica zabio za bod!

Nadoknada opet bila kobna za Dinamo: Maglica zabio za bod!
15

Veliki derbi u Maksimiru prošao je bez pobjednika nakon što su Dinamo i Hajduk odigrali 2-2. 'Modri' su u nastavku preokrenuli zaostatak pa primili gol u 91. minuti

VIDEO

U idiličnoj atmosferi zajedništva Bad Blue Boysa i Torcide, ali i animoziteta navijača i šefova hrvatskog nogometa, odigrani je veliki, 189. derbi Dinama i Hajduka na Maksimiru.

Pred oko 10.000 gledatelja 'modri' i 'bili' su u 18. kolu Prve HNL odigrali bez pobjednika 2-2 u atraktivnoj utakmici s puno prilika na obje strane. Maksimir se ponovo pokazao neosvojivom tvrđavom za 'bile', koji u prvenstvu ni šestu utakmicu zaredom nisu uspjeli slaviti u Zagrebu.

No unatoč tome gosti iz Splita mogu biti izuzetno zadovoljni bodom jer su do njega došli u prvoj minuti sudačke nadoknade! Dinamo već ima noćne more od sudačkih nadoknada jer je na gotovo isti način izgubio bodove prije tri dana u Europskoj ligi kod Černomoreca.

Ovoga puta Dinamo, za razliku od Ukrajine, u Maksimiru je ispustio sva tri boda, a junak 'bilih' bio je Anton Maglica zabivši za izjednačenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dinamo se nije uspio revanširati za rujanski poraz na Poljudu te je ostao na bod pred najljućim rivalom s utakmicom više. Početak utakmice išao je u korist Hajduka te je nakon velike propuštene prilike Vršajevića iz 5. minute poveo u 10. minuti. Joe Šimunić je loše glavom raščistio loptu, a 'bili' su presjekli loptu, Sušić je brzo uposlio dubokom loptom Kouassija, koji je rutinski matirao Zeleniku za 0-1.

Nakon primljenog gola 'modri' su krenuli u ofenzivu te su prijetili preko Ademija, Brozovića i Antolića, a u 27. minuti konačno je stigla nagrada. Dinamo je izjednačio na 1-1 preko Soudanija, koji je zaustavio loš šut Antolića, izbjegao offside zamku i nesmetano zabio Kaliniću.

Golman Hajduka do kraja poluvremena bio je na sto muka, ali je uspio spasiti svoj klub od novog primljenog gola. No u nastavku Dinamo je materijalizirao dominaciju u 54. minuti, a za 2-1 preokret pobrinuo se Duje Čop. Antolić je ponovo asistirao ubacivši s desne strane u kazneni prostor, a napadač 'modrih' je glavom zatresao mrežu.

Nakon toga igra se dosta umrtvila, a Hajduk je čekao priliku iz kontranapada, no kad to nije išlo, u prvoj minuti sudačke nadoknade stigao je do 2-2! Nakon što je Zelenika obranio jedan šut, lopta se odbila na noge Maglici, koji se dobro snašao i zabio za remi.

I. Tudor: Mogli smo na kraju i dobiti, ali to ne bi bilo realno...

Sukob Boysa i policije nakon utakmice u blizini stadiona

Duje Čop: Toliko puta su nas upozoravali na te prekide...

Bad Blue Boysi i Torcida na Maksimir su stigli zajedno...

Jozinović: Pokazali smo kako smo ipak ''malo dublji potok''

Leko navijačima: Danas nismo uspjeli, ali hoćemo u srijedu...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 439
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida