Obavijesti

Sport

Komentari 20

Soldo izgubljen do kraja SP-a, Moro i Lovren upitni za Mali...

Soldo izgubljen do kraja SP-a, Moro i Lovren upitni za Mali...
2

Dario Bašić ostao je bez Vinka Solde koji je operirao nos nakon ozljede na susretu protiv Njemačke. Moro i Lovren također se žale na ozljede uoči Malija (nedjelja)

VIDEO

Hrvatska slavi ulazak među osam najboljih mladih reprezentacija svijeta, no Dario Bašić ima dosta briga. Do kraja SP-a u Čileu ostao je bez braniča Vinka Solde koji se ozlijedio u jednom duelu s njemačkim igračem.

- Soldo je operirao nos. Puno nam je značio u igri, ostat će s nama ovdje i biti uz nas kao što smo svi bili uz njega - rekao je izbornik U-17 reprezentacije Bašić .

Probleme s ozljedama imaju i Moro i Lovren.

- To su nešto manji problemi, a vidjet ćemo hoće li moći igrati protiv Malija u nedjelju - dodao je izbornik.

Hrvatska U-17 srušila je europskog doprvaka Njemačku u osmini finala, a u nedjelju igra protiv afričkog prvaka. Utakmica je na rasporedu u 23 sata po našem vremenu, a HTV je osigurao prijenos.

- Pogledavši njihove utakmice u grupnoj fazi te pobjedu nad Sjevernom Korejom u osmini finala, možemo zaključiti da se radi o izrazito snažnom protivniku koji je po fizičkoj snazi, visini, motorici i izdržljivosti sličan Nigeriji. Isto tako, pokazao je razinu organiziranosti u fazi obrane, a kontinentalni uspjeh ukazuje na njihovu visoku kvalitetu - rekao je Bašić i dodao:

- Mi ćemo opet morati biti maksimalni, poštovati osnovne nogometne principe na terenu, biti jednostavni, mirni i koncentrirani, te u svakom trenutku biti na 120 posto. Tada bismo mogli očekivati pozitivne stvari.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 20

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović