To je to što me zanima!

Neboder u Miamiju visok je 320 metara: 'Izgledat će kao gomila naslaganih kutija od stakla'

U donjim kockama zgrade nalazit će se hotel s pet zvjezdica koji će obuhvaćati dvjestotinjak soba i apartmana, restoran, spa-zonu i fitness-centar, bazene i ostale slične sadržaje
Vidi originalni članak

Ovaj će neboder uskoro postati najviša zgrada u američkoj saveznoj državi Floridi. Naime, riječ je o novom neboderu hotela Waldorf Astoria koji će biti izgrađen u centru Miamija, a koji će se uzdizati na čak 320 metara visine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neboder će izgledati poput hrpe od devet neuredno naslaganih kutija od stakla koje je osmislio slavni urugvajski arhitekt Carlos Ott, a bit će izgrađen u suradnji s tvrtkom PMG. Zgrada će obuhvaćati oko 100 katova, a bit će smještena na vrlo traženoj lokaciji – 300 Biscayne, koja je svega 10 minuta udaljena od poznatih gradskih plaža.

U donjim kockama ove moderne arhitekture nalazit će se hotel s pet zvjezdica u kojem će se nalaziti oko 200 soba i apartmana, vrhunski restoran, spa-zonu i fitness-centar, bazene, prostor za okupljanja na otvorenom te ostale slične sadržaje.

AKCIJA 'OSTANI MALO DULJE' Ogroman pad noćenja: Hotele u Austriji sad rentaju za život...

Gornji dio zgrade rezerviran je za luksuzne stanove za koje se već sada primaju rezervacije, iako neboder još nije izgrađen. Najjeftiniji stan u neboderu koštat će milijun dolara, odnosno oko 6,4 milijuna kuna, a cjelokupnu ponudu ovog nebodera u centru Miamija možete vidjeti i na YouTubeu u videu Miami Residental Groupe.

PANDEMIJSKO LJETOVANJE Turisti sve više odabiru kuće i apartmane te kampove da bi bili odvojeniji od drugih gostiju

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Brk_1 30.03.2021.

    danas ne znaju radit ništa osim kocki

  • Gost_Gost 27.03.2021.

    Uh, ne bi tu mogla živjeti.

  • sljastrava 27.03.2021.

    Moderno,a ružno

Komentiraj...
Vidi sve komentare