Viral

Komentari 5

Neboder u Miamiju visok je 320 metara: 'Izgledat će kao gomila naslaganih kutija od stakla'

Neboder u Miamiju visok je 320 metara: 'Izgledat će kao gomila naslaganih kutija od stakla'

U donjim kockama zgrade nalazit će se hotel s pet zvjezdica koji će obuhvaćati dvjestotinjak soba i apartmana, restoran, spa-zonu i fitness-centar, bazene i ostale slične sadržaje

Ovaj će neboder uskoro postati najviša zgrada u američkoj saveznoj državi Floridi. Naime, riječ je o novom neboderu hotela Waldorf Astoria koji će biti izgrađen u centru Miamija, a koji će se uzdizati na čak 320 metara visine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Neboder će izgledati poput hrpe od devet neuredno naslaganih kutija od stakla koje je osmislio slavni urugvajski arhitekt Carlos Ott, a bit će izgrađen u suradnji s tvrtkom PMG. Zgrada će obuhvaćati oko 100 katova, a bit će smještena na vrlo traženoj lokaciji – 300 Biscayne, koja je svega 10 minuta udaljena od poznatih gradskih plaža.

U donjim kockama ove moderne arhitekture nalazit će se hotel s pet zvjezdica u kojem će se nalaziti oko 200 soba i apartmana, vrhunski restoran, spa-zonu i fitness-centar, bazene, prostor za okupljanja na otvorenom te ostale slične sadržaje.

Gornji dio zgrade rezerviran je za luksuzne stanove za koje se već sada primaju rezervacije, iako neboder još nije izgrađen. Najjeftiniji stan u neboderu koštat će milijun dolara, odnosno oko 6,4 milijuna kuna, a cjelokupnu ponudu ovog nebodera u centru Miamija možete vidjeti i na YouTubeu u videu Miami Residental Groupe.